Home Uncategorized Φονική μάχη μεταξύ συμμοριών μηχανόβιων στο Τέξας!

Φονική μάχη μεταξύ συμμοριών μηχανόβιων στο Τέξας!

Εννέα άνθρωποι έχασαν τότε τη ζωή τους, 20 τραυματίστηκαν, ενώ οι αρχές προχώρησαν συνολικά σε 177 συλλήψεις


Το βίντεο από την απίστευτη και αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε τον περασμένο Μάιο ανάμεσα σε συμμορίες μοτοσικλετιστών στο Τέξας, έδωσαν στη δημοσιότητα αμερικανικά ΜΜΕ.

Εννέα άνθρωποι έχασαν τότε τη ζωή τους και άλλοι 20 τραυματίστηκαν, ενώ οι αρχές προχώρησαν συνολικά σε 177 συλλήψεις, κατά τις μάχες που έγιναν στο μπαρ «Τουίν Πικς», στο εμπορικό κέντρο της πόλης Γουέικο.

Στο βίντεο από την φονική συμπλοκή, που είδε το «φως» της δημοσιότητας, απεικονίζονται μέλη των συμμοριών «Bandidos» και «Cossacks» να έχουν ριχθεί στον… πόλεμο. Κάποιοι πυροβολούν και μαχαιρώνουν και άλλοι τρέχουν να σωθούν ή κρύβονται κάτω από τα τραπέζια του μπαρ, ενώ οι αστυνομικοί που σπεύδουν στο σημείο, μπαίνουν με τη σειρά τους στη μάχη.

Μετά τη συμπλοκή, οι αρχές περισυνέλεξαν από τη σκηνή του εγκλήματος περισσότερα από 430 όπλα, μεταξύ των οποίων 151 πυροβόλα!

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, η διένεξη μεταξύ των συμμοριών ξεκίνησε όταν ένας «Bandidos» χτύπησε έναν από τους «Cossacks» με την μοτοσυκλέτα του.

protothema.gr