Home Uncategorized Αεροσυνοδοί με μπικίνι στην ιδιωτική αεροπορική εταιρεία VietJet Air

Αεροσυνοδοί με μπικίνι στην ιδιωτική αεροπορική εταιρεία VietJet Air

 


Προκαλεί μίσος ή λατρεία. Έχει συζητηθεί πολύ κι έχει φορεθεί ακόμα περισσότερο. Υπήρξαν εποχές που ενοχοποιήθηκε κι άλλες που αποθεώθηκε. Ότι κι αν νιώθετε σίγουρα δεν σας αφήνει αδιάφορους. Πρόκειται για το μπικίνι, που παρότι έχει κλείσει 70 χρόνια ζωής παραμένει τόσο νέο και φρέσκο.

Πλέον η αγαπημένη «στολή» ξεφεύγει από τις παραλίες και ανεβαίνει στους ουρανούς, αφού η ιδιωτική αεροπορική εταιρεία VietJet Air, αποφάσισε να ντύσει (ή να γδύσει, δική σας η επιλογή) τις αεροσυνοδούς με μπικίνι.

Και πριν υπάρξουν αντιδράσεις για τα δικαιώματα των γυναικών θα πρέπει να γνωρίζετε ότι την απόφαση την πήρε η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας που είναι γυναίκα και σε αυτό συμφώνησε και το προσωπικό.

Η Nguyen Thi Phuong Thao, κατέχει το 95% της αεροπορικής εταιρείας, κι έχει γίνει η πρώτη γυναίκα δισεκατομμυριούχος του Βιετνάμ, κατέχοντας πάνω από το 30% των αερομεταφορών του Βιετνάμ.

Αξιοσημείωτο είναι, όπως σημειώνει το «Vivalifestyleandtravel», ότι μία γυναίκα επιχειρεί κάτι τέτοιο με την υποστήριξη των άλλων γυναικών, αφού το προσωπικό της εταιρείας όταν ρωτήθηκε εάν θα ήθελε να εργάζεται με μπικίνι ή με την παραδοσιακή στολή, επέλεξε το μπικίνι.mtm3ntaxodk5ndm4otu3otk4

Σύμφωνα με την Thao, η εμφάνιση των νεαρών γυναικών με μπικίνι είναι στην ουσία ένα ισχυρό χτύπημα στην συντηρητική κουλτούρα του Βιετνάμ και μπορεί να υλοποιηθεί μόνο με την συγκατάθεση των ίδιων των γυναικών.

Όπως είπε είναι πολύ ευχάριστο οι άνθρωποι να συνδέουν την αεροπορική εταιρεία με την εικόνα του μπικίνι, επισημαίνοντας ότι «εάν αυτό κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους, τότε είμαστε ευχαριστημένοι γι αυτό».

Για να «σπάσει» το πολιτιστικό εμπόδιο, τα κορίτσια της εταιρείας σε ρόλο μοντέλων πόζαραν με τα μπικίνι του για το ετήσιο ημερολόγιο της αεροπορικής εταιρείας.