Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Δεν μπορούμε να κολλάμε σε γεγονότα»

«Δεν μπορούμε να κολλάμε σε γεγονότα»

larkou-avraam2


Διαβάστε τα όσα είπε ο Νεόφυτος Λάρκου στην διάσκεψη τύπου Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑ τόνισε πως μας πλήγωσε η Ευρώπη, αλλά δεν μπορούμε να μένουμε κολλημένοι σε αρνητικά ή θετικά γεγονότα. Ταυτόχρονα εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα εμφανιστεί όπως πρέπει στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς.

Λάρκου: Καλό μεσημέρι σε όλους. Η πρεμιέρα έχει πάντα τιςι ιδιαιτερότητες της και εμείς έχουμε σκοπό να ξεκινήσουμε νικηφόρα το πρωτάθλημα. Η προσπάθεια μας θα βασιστεί στην δική μας ικανότητα, για να ξεπεράσουμε τις οποιεσδήποτε δυσκολίες που θα βάλει ο αντίπαλος, που είναι καλή και συγυρισμένη ομάδα.

Αβραάμ: Κάθε πρεμιέρα έιναι δύσκολα ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Το γεγονός πως το παιχνίδι είναι κεκλεισμένων των θυρών  μας αναγκάζει να είαμστε δυο φορές καλοί, για να αποβάλουμε οποιαδήποτε πίεση. Δουλεύουμε πολύ καλά στις προπονήσεις και είμαστε έτοιμοι να πάρουμε τη νίκη.

Ερωτήσεις

Είπατε και οι 2 πως η πρεμιέρα είναι δύσκολα. Γιατί;

Είπα έχει ιδιαιτερότητες. Πρέπει να βρεις ρυθμό, δεν έχεις μπει στις ιδιαιτερότητες, σε ρυθμό, δεν ξέρεις τον αντίπαλο όσο θα ήθελες. Είναι το πρώτο παιχνίδι.

Είναι έτοιμη η ομάδα σας;

Η εικόνα που έχουμε από τις προπονήσεις είναι θετική. Είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά και θα εμφανιστούμε όπως πρέπει.

Ο Z.Άλβες είναι έτοιμος για εντεκάδα; Ο Ασσίς;

Έκανε μεγάλη προσπάθεια, φαίνεται πως του λείπουν παιχνίδια. Σύντομα θα είναι σε θέση να δώσει ενενηντάλεπτο, πρέπει να βρει ρυθμό. Ο Ασσίς είναι σε πολύ καλή κατάσταση, στο σούπερ καπ ήταν πολύ καλός ανεβάζοντας μάλιστα ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο Σκέμπρι είναι έτοιμος για ενενηντάλεπτο;

Είναι κοντά

Με τους τραυματισμούς τι γίνεται;

Είχαμε δυο δύσκολες περιπτώσεις. Ο Αντράντε είχε κτύπημα στον αχίλλειο, μπαίνει σιγά σιγά στους κανονικούς ρυθμούς. Ο Μπρούνο ταλαιπωρείται εδώ και καιρό με το συγκεκριμένο τραύμα, κάνει ατομικό.

Δηλαδή τον Αντράντε να μην τον περιμένουμε μόνο στόπερ;

Ναι υπάρχει και αυτό το σενάριο.

Κόουτς με βάση το ρόστερ, θα δοκιμάσετε να παίξετε διαφορετικά;

Θεωρώ πως το φετεινό μας ρόστερ μας δίνει το δικαίωμα να παίξουμε αλλιώς ναι. Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να επιστρέψουν και οι τραυματίες.

Έχετε ξεπεράσει τον αποκλεισμό;

Είχαμε ενδιάμεσα το παιχνίδι του Σούπερ Καπ που είχαμε κάποιο άγχος. Είμαστε σε καλό βαθμό ψυχολογικά και αγωνιστικά. Από κει και πέρα, πάντα υπάρχει επόμενη μέρα στην οποία πρέπει να κτίσουμε. Αν μένεις σε γεγονότα είτε αρνητικά είτε θετικά, είναι μεγάλο λάθος. Πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα αισιόδοξα, να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα για να έχουμε τα αποτελέσματα και τη παρουσία που προσδοκούμε.