Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επιβάλλεται η απαίτηση να κρεμάσει τη σφυρίχτρα

Επιβάλλεται η απαίτηση να κρεμάσει τη σφυρίχτρα

sak_5025


Τον κύριο Τσαγγάρη δεν περιμέναμε να τον μάθουμε σήμερα, έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια του εδώ και καιρό.

Είναι Αποελίστας, είναι γνωστή σε όλους η εμπάθεια που έχει για την ΟΜΟΝΟΙΑ και φροντίζει να το επιβεβαιώνει με κάθε ευκαιρία.

Δεν μας ενδιαφέρει το ότι η ΑΕΛ έπαιξε με απουσίες, ούτε το γεγονός πως στο τέλος κερδίσαμε. Η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να ζητήσει από τον εν λόγω κύριο να κρεμάσει τη σφυρίχτρα και μας χαροποιεί ιδιαίτερα που οι πρώτες πληροφορίες που έχουμε, είναι πως θα αντιδράσει έντονα και επίσημα. Ο κύριος Τσαγγάρης είναι επικίνδυνος για το κυπριακό ποδόσφαιρο και αποτελεί ζωντανή απόδειξη όλων των λόγων που στο πρωτάθλημα μας, κυριαρχεί η προκατάληψη για τους διαιτητές.
Κάνε παιχνίδι με τις καλύτερες αποδόσεις | BONUS 100€

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για την απόδοση του. Αρκεί να πούμε ότι έκλεισε τα μάτια στο φάουλ του Κωνσταντίνου στον Αλαμπί στο πρώτο γκολ, ότι ανακάλυψε πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ στο δεύτερο γκολ και έδειξε άτολμος να αποβάλει τον προκλητικό Μμεμπέ. Και μιλάμε για τον ίδιο διαιτητή, που σε περσινό ντέρμπι, είχε τα “κότσια” να αποβάλει παίκτη από το 30.

Απαράδεκτη η συμπεριφορά του Χανς Ρέικβαρτ.

Μετά από τέτοια διαιτησία, φυσιολογικό ήταν στα αποδυτήρια οι παράγοντες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να ζητήσουν το λόγο. Όσοι ήταν στο χώρο λοιπόν, θα έχουν να λένε για τη συμπεριφορά του Χανς Ρέικβαρτ που δεν τον τιμάει καθόλου. Όταν του υποδείχθηκε πως ο Τσαγγάρης δεν ήταν ο κατάλληλος για το παιχνίδι, απάντησε απότομα και ειρωνικά σε παράγοντα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ “Εσύ θα σφυρούσες καλύτερα νομίζεις; Να σε βάλουμε εσένα την επόμενη φορά”.

Γενικότερα με τη στάση του ο Ολλανδός έδειξε…δασκαλεμένος και πως καμιά διάθεση δεν έχει να προβεί σε διορθωτικές κινήσεις. Ο άνθρωπος πληρώνεται με εξαψήφιο ποσό κάθε χρόνο, για να πετάει εξυπνοβλακίστικες ατάκες μετά από τραγικές διαιτησίες. Και εις ανώτερα…

Το λέμε ξανά, διαχωρίζουμε το αγωνιστικό από τη διαιτησία

Θα το πούμε για άλλη μια φορά, πως καμία διαιτησία δεν αποτελεί άλλοθι όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν παίζει καλά και αλίμονο μας αν κρύψουμε αγωνιστικές αδυναμίες πίσω από τη διαιτησία. Είναι όμως δύο εντελώς διαφορετικά θέματα και όπως απαιτούμε από το Λάρκου να διορθώσει τα αγωνιστικά λάθη, έτσι πρέπει να απαιτούμε και από τη διοίκηση να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να ελέγξει το παρασκήνιο.

bet365Ομόνοια για Πρωτάθλημα και 100 ευρώ bonus εγγραφής