Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καλό ταξίδι Σεραφείμ και Αντρέα

Καλό ταξίδι Σεραφείμ και Αντρέα

serafeim-1


Μέσα σε μερικά 24ωρα δύο αδέρφια μας έχασαν τη ζωή τους. Ο ένας προδόθηκε από την καρδιά του και ο άλλος, σκοτώθηκε χθες το βράδυ σε δυστύχημα.

Ο Ανδρέας Στυλιανού, γνωστός σαν “Ινδιάνος“, απεβίωσε πριν από 2 ημέρες. Ο Ινδιάνος ήταν για χρόνια δίπλα από την Θύρα 9 και η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας μας.

Σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα, έχασε τη ζωή του ο 20χρονος Σεραφείμ Σεραφείμ. Το δυστύχημα σημειώθηκε, όταν η τετράτροχη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 20χρονος στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ στην Ξυλοτύμπου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας της και προσέκρουσε αρχικά στο πεζοδρόμιο και ακολούθως, σε μεταλλικό πάσσαλο διαφημιστικής πινακίδας και στη συνέχεια στην πόρτα καταστήματος όπου ακινητοποιήθηκε. Ο 20χρονος Σεραφείμ, ο οποίος δεν έφερε προστατευτικό κράνος, μεταφέρθηκε τραυματισμένος με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου γύρω στη μια τα ξημερώματα υπέκυψε στα τραύματά του.

Καλό ταξίδι αδέρφια