Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Κύριοι μην βρίζετε»

«Κύριοι μην βρίζετε»

sak_4907


Η πειθαρχική επιτροπή της ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα την ΟΜΟΝΟΙΑ για τις παραπομπές από το παιχνίδι του Σούπερ Καπ κόντρα στην ΑΕΛ στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Ο αγαπημένος πελάτης της δικαστικής παραπέμφθηκε με 5 κατηγορίες ενώ καταγγελία έχει γίνει ως γνωστό και για τον τιμ μάνατζερ της ομάδας, Μιχάλη Καβαλιέρη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κατηγορείται για σοβαρά επεισόδια, φτύσιμο οπαδών στον 4ο διαιτητή, ρίψη αντικειμένων, αναφώνηση συνθημάτων υβριστικού (ναι καλά διαβάσατε) και πολιτικού περιεχομένου, και για προσωρινή διακοπή του αγώνα. Η κατηγορία για τα υβριστικά συνθήματα ακούγεται αν μη τι άλλο αστεία αλλά ενόψει του νέου πρωταθλήματος μας υπενθυμίζει με ποιους έχουμε να κάνουμε.

Η ομάδα μας έχει δικαίωμα μέχρι την επόμενη Δευτέρα, να μεταφέρει γραπτώς τη θέση της για τα πιο πάνω. Όσον αφορά τον Μιχάλη Καβαλιέρη -λαμβάνοντες υπόψη τον τρόπο που λειτουργεί η δικαστική- αναμένεται να τιμωρηθεί με αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους για μερικές αγωνιστικές. Το κόμπλεξ του Μάριου Παναγή θα αναγκάσει τον Ελλαδίτη να βλέπει από την κερκίδα τους επόμενους αγώνες.

*Προσπαθήσαμε να μάθουμε και τις κατηγορίες της ΑΕΛ. Δεν καταφέραμε να μάθουμε ακριβώς τον αριθμό. Σίγουρα έχουν παραπεμφθεί για ανάρτηση πανό με πολιτικό περιεχόμενο, για αναφώνηση συνθημάτων με πολιτικό περιεχόμενο και για ρήψη αντικειμένων.