Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με το κεφάλι ψηλά, ΟΜΟΝΟΙΑ μας λένε

Με το κεφάλι ψηλά, ΟΜΟΝΟΙΑ μας λένε

sak_4707


Επιτέλους”, αναφώνησε η συντριπτική πλειοψηφία των ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ ακούγοντας πως η ΟΜΟΝΟΙΑ κινείται νομικά εναντίων οποιουδήποτε προσβάλει το όνομα της.

Λίγο αργότερα όταν άκουσε για το εμπάργκο προς μέσα που θεωρεί πως δεν την σέβονται, ο κόσμος σήκωσε για πρώτη φορά μετά από καιρό το κεφάλι του πάνω. Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ! Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν θα εκμεταλλευτεί κανένας τα προβλήματα μας. Επιτέλους λοιπόν η διοίκηση αφουγκράζεται την επιθυμία του κόσμου, σκληραίνει τη στάση της, στέλνει μηνύματα.

Μέσα σε λίγες μόνο ώρες από τη δημοσιοποίηση της αγωγής λίβελου, η τράπεζα Κύπρου εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας απολογήθηκε για τη διαρροή των ευαίσθητων πληροφοριών και αποστασιοποιήθηκε από τη θέση του Νικόλα Καρύδα. Λίγο αργότερα όπως πληροφορούμαστε και το sigmalive απολογήθηκε τηλεφωνικώς μέσω εκπροσώπου του, ενώ αναμένεται να κάνει το ίδιο και γραπτώς. Όσο για τον “Πολίτη” στη σημερινή του έκδοση φιλοξενεί κείμενα μέσω των οποίων στην ουσία αδειάζει τον Καρύδα και αποστασιοποιείται. Πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα χρησιμοποιείται για να πουλήσουν φύλλα, να πάρουν clicks ή για να εξυπηρετήσουν άλλους σκοπούς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορεί να μαλακώσει τη στάση της, αυτή τη στιγμή στέλνει μηνύματα και σε όλους τους υπόλοιπους!

Αυτή είναι λοιπόν η δύναμη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ! Και ελπίζουμε σιγά σιγά να αρχίσει να την αξιοποιεί σε όλα τα επίπεδα το συμβούλιο, γιατί ειδικά σε αυτό τον τομέα η μετριοπαθής πολιτική μας στοίχισε! Ο τροχός δεν θα γυρίσει μόνος του, εμείς θα τον γυρίσουμε και όταν λέμε εμείς εννοούμε ολόκληρο το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο κάθε ένας βοηθώντας στον τομέα που μπορεί.