Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ίσως αλλάξει και το σχήμα

Ίσως αλλάξει και το σχήμα

sak_0937


Ο τραυματισμός του Νούνο Ασσίς είναι αναμφισβήτητα ένα ισχυρό πλήγμα για την ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν υπάρχει όμως χρόνος να σκεφτόμαστε τους απόντες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει ποιοτικό ρόστερ, διαθέτει παίκτες που μπορούν να αναπληρώσουν το κενό και πάει στο Τσίρειο με μόνο στόχο το τρίποντο. Το γεγονός πως ο Νούνο δεν θα είναι στην εντεκάδα πάντως, ίσως φέρει αλλαγές και στον τρόπο παιχνιδιού.

Επικρατέστερο σενάριο προς το παρόν είναι τη θέση του Ασσίς, να πάρει ο Αντρέ Σκέμπρι. Ασφαλώς ο Μαλτέζος είναι διαφορετικός ποδοσφαιριστής από το Νούνο, παίζει κυρίως σαν περιφερειακός κυνηγός και όχι σαν δεκάρι και η λογική λέει πως θα παίζει πιο κοντά στο μοναδικό προωθημένο παρά τον άξονα. Υπάρχει πάντως και το ενδεχόμενο, ο Σοφοκλής Σοφοκλέους να παρατάξει την ομάδα σε ένα 4-4-2 με τους Φρέντι και Άλβες να συνυπάρχουν στην εντεκάδα. Σε μια τέτοια περίπτωση ασφαλώς, γίνεται κατανοητό πως Λεάντρο και Σοάρες θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτό.

Το τρίτο σενάριο, θα ήταν ο κ. Σοφοκλέους να διατηρήσει το σχήμα και να βάλει αντί του Ασσίς έναν εκ των Αγκουϊάρ και Ζοάο Άλβες. Η μεγάλη απουσία του πρώτου όμως, σε συνδυασμό με τις χθεσινές ενοχλήσεις του δεύτερου, το καθιστούν απομακρυσμένο.

Από κει και πέρα, αναμένουμε κι άλλες αλλαγές. Στο κέντρο της άμυνας είναι πολύ πιθανόν να δούμε για πρώτη φορά δίδυμο Αντράντε-Παβίτσεβιτς, τη στιγμή που θέση διεκδικεί και ο Ντανιέλσον. Στο τέρμα Λεβίτα και Λεόνι έχουν πιθανότητες 50-50, ενώ η θέση στο αριστερό άκρο παίζεται μεταξύ τριών: Σκαραμοτσίνο, Μαργκάσα, Αβραάμ. Στα χαφ έχουμε γράψει τα δεδομένα, ενώ για τα φτερά κτυπάει θέση ο Γιώργος Εφραίμ. Τέλος αν η ΟΜΟΝΟΙΑ παίξει με ένα προωθημένο, αυτός θα είναι μάλλον ο Φρέντι.