Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αποτελέσματα Σαββάτου 22/09

Αποτελέσματα Σαββάτου 22/09

 


aep

Ολοκληρώθηκαν τα παιχνίδια του Σαββάτου. Νίκες για Ανόρθωση και Αποέλ και ισοπαλία στο Παραλίμνι.

Δόξα-Ανόρθωση 0-2
Επιστροφή στις νίκες για την Ανόρθωση, τρίτη σερί ήττα και μηδέν βαθμοί για τη νεοφώτιστη Δόξα.

Η Ανόρθωση με τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο νίκησε στο Στάδιο «Αμμόχωστος-Επιστροφή» με 2-0 την ομάδα της Κατωκοπιάς και επέστρεψε στις νίκες, ύστερα από την ισοπαλία με την Ένωση.

Η ομάδα της Αμμοχώστου είχε νικήσει στην πρεμιέρα την ΑΕΠ ενώ η Δόξα, εκτός από την Ανόρθωση, έχασε από το ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΛ.

Ο Σπαντάτζιο στο 57′ μετά από εξαιρετική ενέργεια του Οκκά άνοιξε το σκορ και στο 59’ ο Ρέζεκ  πέτυχαν τα τέρματα της Ανόρθωσης.

ΔΟΞΑ: Νέγκρι, Λεονάρντο, Ντα Σίλβα, Σιόντης, Μάρκες, Σαχέτι, Λαμινέ, Φερναντές, Τροϊτέιρο (66′ Καστανέιρα) , Κάρλος Αντρέ (64′ Τόι), Φοφάνα.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Βαλβέρδε, Άντιτς, Μποαβεντούρα, Ζόρζε, Ίλιτς, Αλέξα (52’ Οκκάς), Σκοπελίτης, Κάλβο (83′ Λαβόρδε), Σπαντάτσιο (75′ Οχαγιόν), Ρέζεκ, Λαμπάν.

ΕΝΩΣΗ-ΑΕΠ 1-1
Ισόπαλος 1-1 τελείωσε ο αγώνας στο «Τάσος Μάρκου» μεταξύ της Ένωσης και της ΑΕΠ.

Ο Αλέξης Γαρπόζης με πέναλτι στο 87’ χάρισε το βαθμό στην ομάδα της Πάφου, η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Λεονάρντο στο 61’.

Η Α.Ε. Πάφος ανέβηκε στους -2 βαθμούς (ξεκίνησε το Πρωτάθλημα με μείον έξι) ενώ η Ένωση, πήρε το δεύτερο συνεχόμενο της βαθμό, αφού στην προηγούμενη αγωνιστική εξήλθε ισόπαλη με την Ανόρθωση.

Η Ένωση ολοκλήρωσε τον αποψινό αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Φαρία στο 73′.

ΕΝΠ: Χογκ, Αρτυματάς, Φαρία, Ντα Κόστα (76′ Σταθάκης), Γιακούμπου (84′ Όραβετς), Ντούσερ, Γούμενος, Κωνσταντίνου, Μουλαζίμης, Λεονάρντο, Μιλχάτζες.

ΑΕΠ: Ρέινα, Ταλ, Πετκάκης (67′ Καρβάλιο), Μελισσάς, Ιωάννου, Σίλας, Σάουλο (64΄Αγκουινάλντο), Σερτζιάο, Κρις, Σάββα (78′ Γαρπόζης), Κοιλιάρας

Αλκή-Αποέλ 0-3