Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ας αρχίσει η προπονητολογία…

Ας αρχίσει η προπονητολογία…

milonas2


Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Ο Νεόφυτος Λάρκου δεν βρίσκεται πλέον στην ΟΜΟΝΟΙΑ και η θέση του προπονητή είναι αυτή τη στιγμή ορφανή. Με δεδομένο ότι ακολουθεί πρόγραμμα φωτιά (ΑΕΚ, ΑΕΛ, Αποέλ, Ανόρθωση) η απόφαση πρέπει να ληφθεί άμεσα και πρέπει κυρίως να ληφθεί σωστά!

Ήδη έχουν ακουστεί κάποια ονόματα. Το πρώτο ήταν το προφανές, αυτό του πρώην αρχηγού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Κώστα Καϊάφα. Ο Καϊάφας δεν έχει πείρα σε πάγκο μεγάλης ομάδας, αλλά έχει μπόλικη από ΟΜΟΝΟΙΑ και τις συνθήκες που επικρατούν σε αυτήν. Θεωρείται επίσης δεδομένο -όντας ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ- πως θα προσπαθήσει να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο. Από την άλλη βέβαια ο Κώστας έχει αυτή τη στιγμή ομάδα, γεγονός που περιπλέκει κάπως τα πράγματα.

Από κει και πέρα, η πιο οικονομική λύση, θα ήταν να μείνει ο Σοφοκλέους με τον Κάθερες. Το αν μπορεί το δίδυμο να οδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα, είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να αξιολογήσει και να αποφασίσει η επιτροπή που συστάθηκε για την αναζήτηση προπονητή.

Ελεύθεροι προπονητές πάντως υπάρχουν και μάλιστα για όλα τα γούστα. Υπάρχουν και νεαροί φιλόδοξοι, υπάρχουν και πιο έμπειροι τόσο στα χρόνια σε πάγκο, όσο και σε ομάδες με δύσκολες οικονομικά καταστάσεις, υπάρχουν και γνώστες της κυπριακής πραγματικότητας. Το θέμα είναι να μπουν κάποιες προδιαγραφές και να αποφασίσει η ομάδα τι ψάχνει ακριβώς.