Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δάκρυσε ο Οζ Ράλι – “Μου συμπεριφέρθηκαν με ασέβεια”

Δάκρυσε ο Οζ Ράλι – “Μου συμπεριφέρθηκαν με ασέβεια”

ozzy


Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας ποδοσφαιριστής καταγγέλλει πως οι παράγοντες της ομάδας μας συμπεριφέρονται άδικα, και αυτό θα πρέπει να πούμε.

Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι και ο Οζ Ράλι, ένας παίκτης που αποκτήθηκε πριν την έναρξη της προετοιμασίας, έβαλε υπογραφή σε συμβόλαιο και μετά από ένα μήνα πληροφορήθηκε πως είναι εκτός πλάνων και πως είναι αναγκασμένος να προπονείται μόνος αλλά και να βρει άμεσα άλλη ομάδα! Αυτή η τακτική που ακολουθούν στην ομάδα μας εδώ και 4-5 χρόνια έχει στοιχίσει εκατομμύρια στο σύλλογο ενώ πλέον έχουμε αποκτήσει και κακό όνομα στην πιάτσα.

 

Ο Ισραηλινός δεξιός οπισθοφύλακας άνοιξε την καρδιά του σε δημοσιογράφο στη χώρα του και χαρακτήρισε “δύσκολες στιγμές” τα όσα πέρασε στην Κύπρο το τελευταίο διάστημα. Πριν ολοκληρωθεί η συνέντευξη ο παίκτης ευχαρίστησε την γυναίκα του αλλά και την οικογένεια του που στάθηκαν στο πλευρό του και έβαλε τα κλάματα. Όπως δήλωσε θα συνεχίσει την καριέρα του στην πρώην του ομάδα Μπνέι Γιεχούντα.



«Υπέγραψα συμβόλαιο για δύο χρόνια αλλά μετά από ένα μήνα κατάλαβα πως δεν ήμουν τόσο καλός γι΄αυτή την ομάδα. Ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα. Δεν έχω ιδέα γιατί συμπεριφέρθηκαν έτσι. Είναι πολύ περίεργο το γεγονός ότι μια ομάδα υπογράφει με ένα παίκτη και ένα μήνα μετά δεν έχει καταθέσει καν το δελτίο του. Αγωνίστηκα ίσως 70 λεπτά σε ένα φιλικό. Θα προτιμούσα να έλεγαν ένα αντίο με αξιοπρεπή τρόπο. Ότι έκαναν για μένα ήταν ασέβεια. Προσπαθώ να μην πω λόγια σκληρά…», ήταν ένα μέρος των δηλώσεων του