Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επίσημα στην κρατική έκθεση, εκεί και τα συνεργεία

Επίσημα στην κρατική έκθεση, εκεί και τα συνεργεία

0img_4379


Με επίσημη ανακοίνωση η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημερώνει πως η συγκέντρωση της Τετάρτης θα γίνει στην Κεντρική έκθεση. Παράλληλα τονίζει πως στο χώρο θα λειτουργούν και συνεργεία εγγραφής στο σχέδιο “Είμαι ΟΜΟΝΟΙΑ, δηλώνω παρόν”. Είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να συνεισφέρει στο σχέδιο, αφού τα έσοδα από αυτό θα διατεθούν σε άμεσες ανάγκες της ομάδας. Η ανακοίνωση:

“Λόγω της πολύ μεγάλης ανταπόκρισης που δείχνει ο κόσμος της ομάδας μας, αναφορικά με την ανοιχτή συγκέντρωση της Τετάρτης, το διοικητικό συμβούλιο της Ομόνοιας έχει αποφασίσει όπως αλλάξει τον χώρο που αυτή θα πραγματοποιηθεί.

Η ανοιχτή συγκέντρωση δεν θα διεξαχθεί τελικά στο ξενοδοχείο «HILTON», αλλά στο Συνεδριακό Κέντρο της Κρατικής Έκθεσης Κύπρου (περίπτερο Α), στις 19:00, ούτως ώστε να εξυπηρετηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο κόσμος της Ομόνοιας.

Συνεργεία εγγραφής στην εκστρατεία «Είμαι Ομόνοια, δηλώνω παρών»
Στον χώρο της Κρατικής Έκθεσης θα λειτουργήσουν συνεργεία εγγραφής στην εκστρατεία «Είμαι Ομόνοια, δηλώνω παρών». Οι φίλοι της ομάδας μας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκστρατεία, θα ήταν καλό να γνωρίζουν τον αριθμό του τραπεζικού τους λογαριασμού.”