Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ευκαιρία για διαπιστευτήρια

Ευκαιρία για διαπιστευτήρια

sak_9426


Από το παιχνίδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και μετά, η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν κάτω από διαρκή αμφισβήτηση. Ενώ βάση ονομάτων το ρόστερ είναι ποιοτικότερο από το περσινό, αρκετοί έφτασαν να αμφισβητούν μέχρι που μπορεί να πάει αυτή η ομάδα.

Η κατάκτηση του Σούπερ Καπ, έφερε ξανά κάποιου είδους ηρεμία. Στη συνέχεια η μεγάλη σε έκταση νίκη κόντρα στην Αγία Νάπα, απέδειξε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο επιβολής κόντρα στις μικρές ομάδες, μπορεί να παίξει επιθετικά, να κερδίσει άνετα. Σήμερα έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δώσει τα διαπιστευτήρια της και να φέρει τον κόσμο της, που τόσο πολύ τον χρειάζεται, ακόμα πιο κοντά.

Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε για έξυπνη εμφάνιση, βλέποντας το φυσικά από τη πλευρά της τακτικής. Εμείς θα μιλήσουμε για σωστή νοοτροπία, μιας και θέλουμε να δούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να δείχνει ποιος είναι το αφεντικό από το πρώτο δευτερόλεπτο. Ξέρουμε, οι καιροί έχουν αλλάξει, εξακολουθούμε όμως να ονομαζόμαστε ΟΜΟΝΟΙΑ, να έχουμε σαφώς καλύτερους παίκτες και να είμαστε η πιο μεγάλη ομάδα, που θα αντιμετωπίσει μια μεσαία.

Τα πάντα σήμερα εξαρτώνται από τον τρόπο που θα προσεγγίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ το παιχνίδι. Αν οι παίκτες του Λάρκου επιτρέψουν στην Άχνα να πιστέψει πως μπορεί να κάνει ζημιά, ίσως στο τέλος και να την κάνει. Αν όμως μπουν με τσαμπουκά από το πρώτο δευτερόλεπτο, ελέγξουν το ρυθμό από νωρίς και κάνουν το παιχνίδι τους, ο αντίπαλος δεν έχει καμία τύχη.