Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ζήτησε διευκρινήσεις η ΟΜΟΝΟΙΑ, πριν την εκδίκαση

Ζήτησε διευκρινήσεις η ΟΜΟΝΟΙΑ, πριν την εκδίκαση

sak_4911


Γραπτώς διευκρινήσεις είχε ζητήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ πριν την εκδίκαση των όσων έγιναν στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Το νομικό τμήμα της ΟΜΟΝΟΙΑ υπέδειξε πως η διαδικασία πάσχει νομικά και ζητούσε να της απαντηθούν κάποια πράγματα προτού προχωρήσει η εκδίκαση.

 

Συγκεκριμένα, η ΟΜΟΝΟΙΑ ήθελε να ξέρει ποια ακριβώς είναι τα δικαιώματα των σωματείων. Ενώ το άρθρο 49 δεν παρέχει δικαίωμα υπεράσπισης και ακρόασης στα σωματεία, από την άλλη η ομοσπονδία στέλνει επιστολές μέσω των οποίων ζητάει τη θέση του κατηγορουμένου! Γιατί να στείλει να πει τη θέση του αφού (α) δεν θα ληφθεί υπόψη και (β) η μαρτυρία της άλλης πλευράς δεν μπορεί να αμφισβητηθεί! (θυμηθείτε περίπτωση Χρίστου Ηλία που ενώ όλα τα στοιχεία ήταν εναντίων του, η μαρτυρία του θεωρήθηκε αληθινή!)

 

Είναι ξεκάθαρο πως ο κανονισμός νοσσεί. Ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως στέλνει επιστολές και το υποδεικνύει συνεχώς, ουσιαστικές απαντήσεις δεν παίρνει. Μόνο επιστολές που της αναφέρουν το πρόστιμο της. Για την ιστορία το ποσό που θα κληθεί να πληρώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ για το Σούπερ Καπ είναι 7000 Ευρώ.