Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θύρα 9: “Το καθήκον μας είναι εκεί, στα τσιμέντα”

Θύρα 9: “Το καθήκον μας είναι εκεί, στα τσιμέντα”

ns015182


Αδέλφια της Θύρας 9, περήφανε πράσινε λαέ,

Το οικονομικό και αγωνιστικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται η ομάδα μας πληγώνει την περηφάνια των απανταχού οπαδών της βασίλισσας και όλοι αναρωτιόμαστε μέχρι που θα φτάσει αυτός ο κατήφορος. Τα διοικητικά λάθη των τελευταίων τεσσάρων χρόνων και η λανθασμένη πολιτική του σωματείου έκαναν δυνατό αυτό που άλλοτε κοροϊδεύαμε και χλευάζαμε. Η Ομόνοια βρίσκεται στην άκρη του γκρεμού και από ότι φαίνεται τις τελευταίες εβδομάδες ο μοναδικός που το αντιλαμβάνεται και ο μοναδικός που αγωνίζεται για την σωτηρία της είναι ο ανυπέρβλητος λαός της.

Ο κόσμος της Ομόνοιας έχει μάθει αλλιώς, έχει μάθει να βλέπει την ομάδα του να σαρώνει τους τίτλους και οτιδήποτε άλλο αποτελεί ξένο προς την ιδιοσυγκρασία και την φιλοσοφία του Ομονοιατη, πόσο μάλλον η παρούσα κατάσταση μέσα από την οποία παρακολουθούμε την ομάδα να μην μπορεί να αποδώσει ποδόσφαιρο, να αφήνεται έρμαιο στις ορέξεις των κοράκων με τα μαύρα στο γήπεδο και επιπρόσθετα να ταλανίζεται από χίλια οικονομικά προβλήματα.

Αποτελεί απαίτηση της οργανωμένης μας κερκίδας όπως οι αρμόδιοι βρουν τις λύσεις για να επανέλθει η ομάδα εκεί που της αξίζει, στον δρόμο των επιτυχιών και καθιερωμένη στις συνειδήσεις εχθρών και φίλων ως το μεγαθήριο που επιτάσσει η ιστορία της. Ο κόσμος είναι εδω, περήφανος, δυνατός και πετυχαινει το ακατόρθωτο, να αναγκάζει ολόκληρη τη φίλαθλη νήσο να υποκλίνεται με δέος μπροστά στα επιτεύγματα του. Δεκαμιση χιλιάδες εισιτήρια σε κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι, περισσότερα από το σύνολο των υπολοίπων δέκα ομάδων που αγωνιστήκαν το σαββατοκύριακο και δυο χιλιάδες κόσμου στην Πύλη Αμμοχώστου έδωσαν το σύνθημα πως η Ομόνοια δεν θα είναι ποτέ μόνη και κανείς εντεταλμένος δεν μπορεί πλέον να βλάψει αυτή την τεράστια ΙΔΕΑ. Καιρός λοιπόν να λάβουν τον παλμό του κόσμου οι υπεύθυνοι, να αντιληφθουν την δύναμη του και να μπουν μπροστά σε αυτό τον αγώνα για το μεγαλείο της Ομόνοιας γιατί η ανοχή μας και τα περιθώρια στενεύουν.

Μέσα σε όλα τα άλλα, το Σάββατο ξεπροβάλλει άλλος ένας δύσκολος αγώνας. Το καθήκον μας είναι εκεί, στα τσιμέντα, να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα, την δική μας ΚΟΛΑΣΗ. Στο κατ εξοχήν δεύτερο μας σπίτι, εκεί που έχουμε μάθει να παίζουμε μόνοι μας, πάμε καυλωμένοι για το διπλό και για να κλείσουμε για άλλη μια φορά τα στόματα των αιωνίων κομπλεξικών.

Το σύνθημα της νίκης δίνεται την Παρασκευή στο οίκημα της οργανωμένης μας κερκίδας στις 9 το βραδύ και μέχρι τελικής πτώσης, σε μια Μουσική Μπουάτ Live συνδυασμένη με τα γνώριμα σε όλους θυραεννιωτικα Pre-Game. Είσοδος 5 ευρώ με το πρώτο ποτό εξασφαλισμένο. Θα υπάρχει επίσης φαγητό προαιρετικά για όσους θέλουν.

Άλλη μια πρωτοπόρα κίνηση της οργανωμένης μας κερκίδας, άλλη μια μαγική βραδιά προδιαγράφεται και άλλη μια ευκαιρία να ανταμώσουμε με τα αδέλφια μας από όλη τη Κύπρο και να κάνουμε τον ουρανό της Λευκωσίας να δονείται στους δικούς μας ρυθμούς.

Το Σάββατο όλοι μαζευόμαστε από νωρίς στο οίκημα της οργανωμένης μας κερκίδας και στις 4 το απόγευμα αναχωρούμε μαζικά και δυναμικά για να αλώσουμε το τσιρειο. Μοναδικός δρόμος το διπλό, τόσο στο γήπεδο όσο και στα τσιμέντα, εκεί που άλλωστε έχουμε μάθει πάντα να παίζουμε μόνοι μας.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια… ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ !

R.I.P our brother Civetta, we will never forget the moments you were by our side…

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9