Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καλή συνέχεια Νεόφυτε

Καλή συνέχεια Νεόφυτε

img_1202


Μετά από 1,5 χρόνο και δύο κατακτήσεις κυπέλλων, Νεόφυτος Λάρκου τέλος από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Κύπριος κόουτς χώρισε τους δρόμους του με την ΟΜΟΝΟΙΑ σαν φίλος και σαν κύριος, όπως ακριβώς δηλαδή ήρθε.

Η διαφορά φιλοσοφία ήταν αυτό που τελικά “έφαγε” τον Νεόφυτο από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Προσπάθησε να περάσει στην ομάδα κάποια πράγματα τα οποία είτε δεν ταίριαζαν με το DNA της, είτε δεν είμασταν έτοιμοι για αυτά. Όποια άποψη και αν έχει κάποιος όμως για τη φιλοσοφία του, είναι ορισμένα δεδομένα τα οποία κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί όπως ότι ο Νεόφυτος ήταν ένας από τους πιο εργατικούς προπονητές που πέρασαν από την ΟΜΟΝΟΙΑ, ότι προσπαθούσε πάντα να είναι κοντά στον κόσμο της, ότι δέθηκε με την ομάδα, έκανε θυσίες για αυτήν και τέλος, ότι την τελευταία τετραετία ήταν ο προπονητής με τα λιγότερα μέσα στη διάθεση του, αλλά δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ για αυτό.

Εν πάση περιπτώση, ο Νεόφυτος Λάρκου δεν είναι πλέον στην ΟΜΟΝΟΙΑ, οφείλουμε όμως να τον ευχαριστήσουμε για όσα πρόσφερε, για το πόσο δούλεψε για την ομάδα. Σε μια δύσκολη για την ΟΜΟΝΟΙΑ εποχή έκανε ότι μπορούσε και θα κρατήσουμε από τη θητεία του τις καλές στιγμές, δηλαδή την κατάκτηση των δύο κυπέλλων και του Σούπερ Καπ. Καλή συνέχεια Νεόφυτε Λάρκου, κάθε επιτυχία σε ότι κάνεις από εδώ και μπρος!