Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κόψτε τους τον αέρα!

Κόψτε τους τον αέρα!

sak_9254


Το πιστεύουν και το λένε στην ΑΕΚ. Λίγο το καλό τους ξεκίνημα, λίγο η αναστάτωση στην ΟΜΟΝΟΙΑ και λίγο η αυτοπεποίθηση του Μπεν Σιμόν, έχουν κάνει τους Λαρνακείς να πιστεύουν πως μπορούν να φύγουν από το ΓΣΠ, όχι με βαθμολογικό κέρδος, αλλά ακόμα και με το διπλό. Από το 2000 έχουν καταφέρει μόνο μια φορά να το κάνουν, αυτό όμως δεν τους εμποδίζει από το να θέλουν τη νίκη.

Καλή ομάδα η ΑΕΚ φέτος, είναι φανερό. Συμπαγής, οργανωμένη, οι δυο της νίκες δεν μπορούν να θεωρηθούν τυχαίες. Την ίδια στιγμή όμως ας γίνει κάτι ξεκάθαρο: δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ούτε η δυναμικότητα του αντιπάλου είναι δικαιολογία, ούτε η αλλαγή προπονητή. Η τελική έκβαση του αγώνα εξαρτάται αποκλειστικά από την απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Τόσο καιρό λέγαμε πως θέλουμε να δούμε μια ΟΜΟΝΟΙΑ με αυτοπεποίθηση και διάθεση να επιβληθεί. Ο αγώνας κόντρα στην ΑΕΚ, μια ικανότατη ομάδα το λέμε ξανά, αποτελεί ιδανική ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας να δείξουν πως έχουν τα κότσια και τη διάθεση να το κάνουν. Λέμε για το κότσια και διάθεση, γιατί για την ποιότητα δεν έχουμε καμία απολύτως αμφιβολία, η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ. Οι παίκτες θέλουν πολύ το πρωτάθλημα, να δείξουν αύριο πως θα το διεκδικήσουν με ότι έχει.

Ιδανική ευκαιρία λοιπόν, κόψτε τους τον αέρα. Πατήστε τους από το πρώτο λεπτό, δείξτε τους ποιος κάνει κουμάντο. Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και δικαιολογίες δεν χωράνε.