Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λάρκου: «Με επιβλητικό τρόπο…»

Λάρκου: «Με επιβλητικό τρόπο…»

sak_9020


Τα εύσημα στους παίκτες του έδωσε ο Νεόφυτος Λάρκου, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Αγία Νάπα. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τόνισε πως ήταν θέμα να μπει το πρώτο γκολ.

Λάρκου: Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα, τους παίκτες, για τη νοοτροπία που έδειξαν. Κατάφεραν με επιβλητικό τρόπο να ολοκληρώσουν το παιχνίδι που έκρυβε δυσκολίες. Όπως είχαν έρθει τα πράγματα ήταν θέμα να μπει το πρώτο γκολ. Αυτό θα μπορούσε να γίνει το πρώτο ημίχρονο, αλλά έγινε τελικά νωρίς στο δεύτερο και μας διευκόλυνε. Καλή συνέχεια στην Αγία Νάπα.

Νικολάου: Με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος, καλή χρονιά σε όλους, μακριά από τη βία. Ξέραμε πως η βραδιά θα ήταν δύσκολη. Έχουμε πολλά παιχνίδια, χάσαμε απλά μια μάχη. Παίζαμε την ΟΜΟΝΟΙΑ που μετά την Ευρώπη ήταν πληγωμένη και ήθελε μόνο τη νίκη. Για να κάνουμε κάτι καλό έπρεπε εκτός από το να αντέξουμε τη πίεση, να παίξουμε και καλά, και να έχουμε την τύχη μαζί μας. Χάσαμε παίκτη στο ζέσταμα και στο 16. Αντέξαμε στο πρώτο ημίχρονο και είπα στους παίκτες μου πως αν μέχρι το 60 αντέχαμε, είχαμε δυνατότητες. Δεχθήκαμε το αυτογκόλ, πάθαμε μπλακ άουτ και κάπου εκεί όλα τελείωσαν. έχουμε δυο βδομάδες, πρέπει να δουλέψουμε, χάθηκε απλά μια μάχη. Θα προσπαθήσουμε στο επόμενο παιχνίδι να κερδίσουμε. Καλή συνέχεια στο Νεόφυτο.

Μαρτίνος Σολωμού (ποδοσφ.Αγίας Νάπας): Ερχόμενοι στη Λευκωσία ξέραμε τι θα συναντήσουμε. Προσπαθήσαμε να πάρουμε κάτι καλό, αλλά κάναμε ένα πολύ κακό δεύτερο ημίχρονο. Δεν πρέπει να απογοητευτούμε, να δούμε τη συνέχεια.