Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με Τόνι αλλά χωρίς Νούνο

Με Τόνι αλλά χωρίς Νούνο

img_5306_640x427


Οριστικά χωρίς το Νούνο Ασσίς θα παραταχθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ, κόντρα στην ΑΕΛ αφού ο Πορτογάλος δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα. Αμφίβολος είναι πλέον και ο Ζοάο Άλβες που ένιωσε ενοχλήσεις. Η προπόνηση έγινε υπό το βλέμμα του Τόνι Σαβέφσκι ο οποίος είχε και σύντομη συνομιλία με τους παίκτες. Η ανακοίνωση για την προπόνηση:

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προπόνηση της ομάδας μας, η οποία διεξήχθη υπό το βλέμμα του Τόνι Σαβέβσκι, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις.
Ο Νούνο Ασίς ούτε και σήμερα κατάφερε να προπονηθεί, ενώ εκτός προγράμματος έμεινε και ο Ζοάο Άλβες για προληπτικούς λόγους, αφού ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό.
Να αναφέρουμε πως πριν την έναρξη της προπόνησης ο Τόνι Σαβέβσκι μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, ενώ επιθεώρησε και τις αθλητικές εγκαταστάσεις του προπονητικού μας κέντρου.
Προηγουμένως, ο κ. Σαβέβσκι είχε συνομιλία με τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές των επίλεκτων ομάδων των U21 και U17, στους οποίους τόνισε ότι θα παρακολουθεί στενά τη δουλειά και την πρόοδό τους.