Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μηδέν βαθμοί, σε ένα ματς δικό της

Μηδέν βαθμοί, σε ένα ματς δικό της

ns017172


Την καλύτερη της φετεινή εμφάνιση έκανε η ΟΜΟΝΟΙΑ, πήρε όμως μηδέν βαθμούς από ένα δικό της παιχνίδι. Οι πράσινοι έχασαν σωρεία κλασσικών ευκαιριών, ενώ η ΑΕΚ σε μια από τις ελάχιστες της φάσεις σκόραρε χάρη σε τραγικό λάθος του Λεόνι. Άδικο το σκορ, η ουσία είναι πως τα πράγματα έχουν πλέον δυσκολέψει πολύ.

Α’ ημίχρονο

Τα έκανε όλα, εκτός από το να σκοράρει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι πράσινοι είχαν πολύ καλή απόδοση, έφτιαξαν σωρεία ευκαιριών αλλά δεν έκαναν γκολ. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε μόλις στο 2′. Ήταν η εκπληκτική ενέργεια από το Χριστοφή που έκανε το 1-2 με τον Άλβες και μπήκε στη περιοχή, το σουτ του όμως κόντραρε και πήγε στο Χαϊμοφ. Στο 7′ το εξαιρετικό σουτ του Ασσίς πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 14′ ο Άλβες μπήκε στη περιοχή, πιέστηκε όμως την ώρα του σουτ και δεν έκανε κάτι καλό. Μετά από νέο σουτ του Λέο που πέρασε έξω στο 25′ η ΑΕΚ έκανε την πρώτη της επιθετική προσπάθεια στο 27′. Ο Τζιλέτ, σούταρε δυνατά, ο Λεόνι απέκρουσε εξαιρετικά. Όσο περνούσε πάντως η ώρα, η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβαινε και στο 30, ο Ασσίς μπήκε στη περιοχή έκανε το γύρισμα αλλά δεν βρέθηκε κανείς στην πορεία της μπάλας. Στο 35′ ο καταπληκτικός στο πρώτο ημίχρονο Χριστοφή πέρασε σαν σταματημένο τον Τζιλέτ, γύρισε στον Άλβες, ο τελευταίος όμως δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίκτυα. Στο 40′ το σκηνικό ήταν το ίδιο, με τον Άλβες αυτή τη φορά να κάνει το κοντρόλ, να ξεμαρκάρεται υπέροχα και να βγαίνει φάτσα με τον Χαϊμοφ, η πλάσα του όμως ήταν κακή και η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε. Τελευταία φάση του αγώνα και πάλι από δεξιά με τον Σπούγκιν να κάνει το γύρισμα, τον Άλβες να κοντρολάρει, αλλά να μην μπορεί να τελειώσει τη φάση.

Β’ ημίχρονο

Δεν είχε τον εξαιρετικό ρυθμό του πρώτου ημιχρόνου η ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά ήταν και πάλι καλύτερη, είχε και πάλι εξαιρετικές φάσεις. Στο τέλος πλήρωσε και ένα μεγάλο λάθος του Λεόνι και έφυγε χωρίς βαθμολογικό κέρδος. Πρώτη από τις φάσεις στο 55 όταν ο Αβραάμ πλαγιοκόπησε, γύρισε τη μπάλα αλλά κανείς δεν βρέθηκε να την σπρώξει μέσα. Στο 60′ ο Άλβες βρέθηκε φάτσα με τον Χαϊμοφ, πλάσαρε, αλλά ο Μουρίγιο απέκρουσε στη γραμμή. Στο 68′ εξαιρετική ενέργεια και σουτ του Φρέντι, ο Χαϊμοφ αποκρούει.  Στο 80 ο Φρέντι έκανε τη κεφαλιά, αλλά ο Χαϊμοφ απέκρουσε. Στο 82′ ο Λέο με απευθείας φάουλ έστειλε τη μπάλα να γλύψει το δεξί κάθετο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα η ΑΕΚ σκόραρε. ο Άλεξ Ντα Σίλβα σούταρε στην κλειστή του Λεόνι που έκανε ολέθριο λάθος και το σκορ άνοιξε. Στο 84′ η ΟΜΟΝΟΙΑ σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως φάουλ του Φρέντι.

Συμπερασματικά

Ότι κι αν πούμε η ουσία είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε ένα ματς δικό της, μέσα από τα χέρια της. Και φάσεις έφτιαξε και επιθετικά έπαιξε, δεν σκόραρε όμως, ενώ έκανε και γκολ δώρο. Τα πράγματα πλέον έχουν δυσκολέψει πολύ και η ευθύνη ανήκει μόνο σε μας.