Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Νέες εκλογές μέχρι το τέλος του χρόνου

Νέες εκλογές μέχρι το τέλος του χρόνου

img_0859


Μέσω εκλογών θα βρεθεί η διάδοχη κατάσταση στην ΟΜΟΝΟΙΑ όπως αποφάσισαν οι διοικούντες του Σωματείου μας. Η Εκτελεστική Επιτροπή θα ηγηθεί τους επόμενους μήνες μέχρι να προκηρυχθούν νέες εκλογές.

«Από σήμερα το πρωί η εκτελεστική επιτροπή έχει αρχίσει δουλειά. Ιδιαίτερα ο κ. Μυλωνάς. Έχει προγραμματιστεί ακόμη μια συνεδρία για αύριο το απόγευμα για τις εισηγήσεις που υπάρχουν στο τραπέζι για αλλαγές στο σωματείο. Αρχίζουν και συζητήσεις με παράγοντες του σωματείου μιας και μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουμε και εκλογές. Στόχος είναι να εισρεύσει ρευστό στο σωματείο. Έχουμε ένα βουνό μπροστά μας όμως με τον κόσμο μας μπορούμε να το ξεπεράσουμε», δήλωσε σήμερα ο Παύλος Χρυσάνθου για το θέμα.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επιβεβαίωσε πως μέσα στις επόμενες ημέρες πρέπει να παρθεί απόφαση για τις δύο προτάσεις στο τραπέζι:

α) Εταιρία Λαϊκής βάσης

β) Τροποποίηση του καταστατικού με εγγραφή μελών

«Είναι πανομοιότυπες οι προτάσεις και για τα δύο θα χρειαστεί κάποιος χρόνος για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες. Ο χρόνος δεν δουλεύει υπέρ μας σ’ αυτό το θέμα (οικονομικό). Αισιοδοξούμε ότι θα τα καταφέρουμε με τη στήριξη του κόσμου μας. Η δύναμη του ενός πρέπει να αντικατασταθεί με την μαζικότητα των πολλών. Κάναμε επαφές με επιφανείς φίλους της ομάδας μας και θα δούμε πως μπορούν κι αυτοί να βοηθήσουν» δήλωσε.

Σε σχετική ερώτηση, τι γίνεται με το χρέος προς τον πρόεδρο, απάντησε: «Πρέπει να σεβαστούμε κάποια πράγματα (για το προσωπικό χρέος). Ο ίδιος πρέπει να τοποθετηθεί και δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους του για το θέμα του χρέους. Είναι ίσως ο μοναδικός πρόεδρος σωματείου που δέχτηκε τόσο πόλεμο προσωπικό και από τα μέσα και από άλλες πηγές. Και επαγγελματικά είχε κόστος και μας το ανέφερε πολλές φορές».

Στην συνέχεια είπε: «Υπάρχει ένα τεράστιο οικονομικό πρόβλημα στην ΟΜΟΝΟΙΑ που πρέπει να αντιμετωπίσουμε με ή χωρίς τον Μιλτιάδη Νεοφύτου. Για μας είναι η ώρα της δουλειάς, της έντονης προσπάθειας γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία και ομάδα με μέλλον. Πρέπει να σταθούμε αλληλέγγυοι και να στηρίξουμε αυτή τη προσπάθεια»

Όσον αφορά την ενημέρωση των ποδοσφαιριστών: «Στόχος μας δεν είναι να υπάρξει αναταραχή στην ομάδα. Θα μιλήσουμε με τον προπονητή και τους παίχτες»