Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να βρούμε όλοι την αυτοπεποίθηση μας

Να βρούμε όλοι την αυτοπεποίθηση μας

0img_4379


Κακά τα ψέματα, τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου, το γεγονός πως αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη με τον τρόπο που αποκλειστήκαμε, σε συνδυασμό με το ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ επέλεγε να μην παίζει ποδόσφαιρο επιβολής τον τελευταίο καιρό, είχε αρνητικές επιπτώσεις στην αυτοπεποίθηση όλων μας.

Ο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ έχει μάθει να είναι περήφανος και όχι να φοβάται τους αγώνες με την ΑΕΚ και την κάθε ΑΕΚ. Η ομάδα όμως έχει δώσει δικαιώματα. Δικαιώματα τα οποία εκμεταλλεύτηκαν μικρομεσαίες ομάδες, αλλά κυρίως εκμεταλλεύτηκαν οι διάφοροι καλοθελητές που έχουν αλλότρια κίνητρα. Είναι καιρός όμως να σηκώσουμε κεφάλι, να δούμε μπροστά, να αντιδράσουμε, γιατί πλέον, από τον τρόπο που κόσμος και ομάδα προσεγγίζουν τη συνέχεια, δεν κινδυνεύει μόνο ένα πρωτάθλημα, αλλά πολλά περισσότερα…

Έχουμε κουραστεί να μιλάμε για νέα ξεκινήματα. Δεν θα το κάνουμε αυτή τη φορά. Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι πως καιρός να αρχίσουμε να αντιμετωπίζουμε όλοι τα πράγματα με αυτοπεποίθηση, σαν ΟΜΟΝΟΙΑ.  Δικαιολογίες τέλος, πρέπει όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα να αντιληφθούν πως από τα πόδια τους περνάει η ανάκαμψη τόσο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όσο και της ψυχολογίας του κόσμου που αυτή τη στιγμή είναι πολύ σημαντική. Αν ο κόσμος δει κάτι που θα του δώσει ελπίδα, θα το στηρίξει με όλη του τη καρδιά. Θέλουμε να πιστεύουμε πως θα δούμε αύριο 11 ποδοσφαιριστές λιοντάρια που θα μπουν με μοναδικό σκοπό στο γήπεδο τους πόντους. 11 ποδοσφαιριστές που θα δείξουν από το πρώτο λεπτό στην ΑΕΚ πως, εδώ είναι ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν έχουν τύχη. 11 ποδοσφαιριστές αποφασισμένους, να κάνουν το πρώτο βήμα για την ανάκαμψη ολόκληρου του οικοδομήματος που ονομάζεται ΟΜΟΝΟΙΑ.