Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να μπουν στην ομάδα και άμεσα

Να μπουν στην ομάδα και άμεσα

adrade-festival


Δύο παίκτες που ήρθαν στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχοντας κτίσει σπουδαίο όνομα στην Πορτογαλία, είναι οι Ζοάο Άλβες και Ζοάο Πάολο Αντράντε. Έχουν παίξει σε πολύ μεγάλες ομάδες (Πόρτο, Σπόρτιγκ Λισαβώνας), έχουν κάνει πρωταθλητισμό και κουβαλάνε μεγάλη εμπειρία. Ο Άλβες μάλιστα είναι και διεθνής με τη Πορτογαλία. Προς το παρόν πάντως, δεν έχουν προσφέρει.

Ο Ζοάο Πάολο Αντράντε είχε φυσικά ένα τραυματισμό που τον άφησε εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κόντρα στην Άχνα έπαιξε για 15 περίπου λεπτά και αναμέναμε αυτό να έχει συνέχεια, κάτι που δεν έγινε. Όσοι τον έχουν δει στις προπονήσεις μιλάνε για παίκτη ποιότητας που ξεχωρίζει, άλλο όμως η θεωρία, άλλο η πράξη.

Από την άλλη ο Άλβες, δεν είχε κάποιο τραυματισμό, είναι αρκετό καιρό με την ομάδα, αλλά δείχνει έξω από τα νερά του. Το γεγονός ότι ούτε ο Λάρκου, ούτε ο Σοφοκλέους δεν είδαν ακόμα εκείνο το κάτι παραπάνω που θα τους πείσει να του δώσουν την ευκαιρία να δείξει τι αξίζει προβληματίζει. Κινείται στα ρηχά προς το παρόν, ίσως να είναι θέμα προσαρμογής, το θέμα είναι πως δείχνει εκτός κλίματος.

Γράφουμε ειδικά για αυτούς τους δυο παίκτες, γιατί τώρα είναι που τους έχουμε ανάγκη. Έρχονται ντέρμπι και σε αυτά πολλές φορές η εμπειρία και η προσωπικότητα παίζουν ξεχωριστό ρόλο. Πρέπει να βρεθούν οι τρόποι οι δυο Ζοάο να μπουν στην ομάδα άμεσα και αν δώσουν λύσεις. Η ομάδα τους χρειάζεται τόσο στα χαφ, όσο και στην άμυνα και οπωσδήποτε άλλο ρόλο ήρθαν να επιτελέσουν.