Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΜΟΝΟΙΑ-ΘΟΪ 5-0

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΘΟΪ 5-0

filiko-thoi


Χρήσιμα συμπεράσματα βγήκαν στο φιλικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ  με το ΘΟΪ στο Ηλίας Πούλλος. Οι πράσινοι επικράτησαν με 5-0, με το Λάρκου να δοκιμάζει διάφορα πράγματα ενώ έδωσε χρόνο και σε αρκετούς νεαρούς παίκτες. Ο Χάρης Κυριάκου που επέστρεψε από τραυματισμό αγωνίστηκε για 45 λεπτά.

 

Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με τους Λεβίτα, Γιασεμή, Φιλιώτης, Αλαμπί, Ντάνιελσον, Χαραλάμπους, Λεάντρο, Χριστούδιας, Μαργκάσα, Φρέντι, Α.Άλβες. Στο δεύτερο μέρος πέρασαν σαν αλλαγή οι Χάρης Κυριάκου, Νούνο Ασσίς, Αντρέας Σκουρής, Χριστάκης Κωνσταντίνου και Άνθονι Σκαραμοτσίνο.

 

Α’ Ημίχρονο

 –  1-0 Στο 17′ Ο Φρέντι με πλασέ ανοιγει το σκορ. Ο Αγκολέζος, δέχθηκε πάσα από τον Αλβες.

–  20′ Σε θέση οφσάιντ ο Άλβες μετά από πάσα του Φρέντι

–  22′ Σουτ από το Λέο εκτός περιοχής, πάνω από τα δοκάρια

–  29′ Ωραία ενέργεια από τον Χριστόφορο μέσα στην περιοχή, δίνει στον Άλβες, το σουτ, κόβει ο τερματοφύλακας

–  31′ Ξανά ο Χριστόφορος ντριμπλάρει κάνει το σουτ, αδύναμο πάει έξω, δίπλα από το δοκάρι

  2-0 37′ Με αυτογκόλ. Κορυφαίος από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Χριστόφορος, μετά από προσπάθεια του, και σέντρα, αμυντικός στην προσπάθεια του να διώξει προ του Άλβες, έστειλε την μπάλα στο πλέκτό της ομάδας του

–  40′ Κεφαλιά του Αλαμπί μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μαργκάσα, άουτ η μπάλα

–  Αυξήθηκε ο κόσμος

Τέλος Ημιχρόνου 2-0 | Δοκίμασε αρκετά πράγματα ο Νεόφυτος Λάρκου κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου. Υπήρχαν στιγμές που ο Άλβες πήγε δεξιά και ο Φρέντι κορυφή ενώ όταν επέστρεψε ο Άλβες στην κορυφή, άλλαξαν θέση Χριστόφορος και Φρέντι στα άκρα.

 

Β’ Ημίχρονο

>Χάρης, Σκάρα, Ασσίς μέσα / Έξω οι μικροί Χριστούδιας, Φιλιώτης, Γιασουμής. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Χάρης και στο αριστερό ο Χριστόφορος. Ο Σκάρα αγωνίζεται αριστερά στην επίθεση.

 – 46′ 3-0 από το Νούνο Ασσίς που πλασάρει σωστά μετά από πάσα του Άλβες

– 54′ Τακουνάκι του Ασσίς, η μπάλα φτάνει στον Χάρη που κάνει το σουτ, αλλά αποκρούει ο τερματοφύλακας

– 63 Έξω Λέο και Άλβες / Μέσα οι νεαροί Σκουρής (επιθετικός) και Κωνσταντίνου (κ.αμυντικός)

– 74′ Ο Ντάνιελσον πετυχαίνει γκολ αλλά ακυρώνεται. Ο αμυντικός της ομάδας μας σκόραρε μετά από εκτέλεση κόρνερ αλλά στηρίχθηκε φάουλ.

78′ 4-0 για την ομάδα μας με τον Αντρέα Σκουρή. Ο 17χρονος, στην πρώτη του συμμετοχή με την ομάδα των αντρών, πέτυχε όμορφο γκολ με συρτό σουτ από δεξιά.

90′ 5-0 για την ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Χριστόφορο Χαραλάμπους. Ο Φρέντι έκλεψε και έδωσε στον Χαραλάμπους που έγραψε το τελικό 5-0.

Τέλος Αγώνα 5-0

 

Οι νεαροί

Ο Φιλιώτης αγωνίστηκε ως δεξί μπακ και ο Γιασεμή ως αριστερό. Ο Γιασεμή είναι μόλις 15 ετών. Ο Άλεξ Κάσερες ήταν προπονητής του πέρσι και μίλησε με τα καλύτερα στον Λάρκου. Ο Χριστούδιας ήταν στα χαφ και ο Σκουρής στο δεξί άκρο της επίθεσης. Ο Χριστάκης Κωνσταντίνου αγωνίστηκε στο κέντρο της άμυνας.

Τον αγώνα παρακολούθησαν και 300 περίπου φίλοι της ομάδα μας. Υπήρχε είσοδος/εισφορά 5 ευρώ.