Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο δρόμος είναι μακρύς, το πρόγραμμα φωτιά και η δουλειά αρκετή

Ο δρόμος είναι μακρύς, το πρόγραμμα φωτιά και η δουλειά αρκετή

ns015362


Δεν μας αρέσει να παίζουμε κλισέ εκφράσεις, αλλά όντως ο δρόμος είναι μακρύς και δεν μας παίρνει να τα παρατάμε από τώρα. Έχουμε άλλες 30 αγωνιστικές να διανύσουμε, έχουμε πολλές μάχες να δώσουμε. Και το πρόγραμμα μας είναι φωτιά.

Οι επόμενες τέσσερις αγωνιστικές, ίσως αποβούν καθοριστικές για τη φετινή πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ σε άδειο ΓΣΠ, την ΑΕΛ στο Τσίρειο, το Αποέλ στο ΓΣΠ και την Ανόρθωση στο ΓΣΠ. Ξεκάθαρα, μετά την ανάλυση των λαθών στο παιχνίδι με την Άχνα, στην ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να ξεχάσουν την ισοπαλία, να κοιτάξουν μπροστά και να δουν πώς θα πάρουν όσο το δυνατό περισσότερους πόντους στα παιχνίδια φωτιά που έρχονται. Θα πούμε ξανά πως οι δυνατότητες υπάρχουν.

Για να τα καταφέρει η ΟΜΟΝΟΙΑ, πρέπει ασφαλώς να κάνει τις τέσσερις πιο συγκεντρωμένες εβδομάδες της στο πρωτάθλημα, βλέποντας όμως τα παιχνίδια ένα προς ένα. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια να βλέπουμε δυο βδομάδες μπροστά, αφού κανείς από τους αντιπάλους δεν είναι εύκολος. Όλα μαζί τα παιχνίδια ίσως να μοιάζουν βουνό, ας το δούμε όμως σαν ευκαιρία για να πάρουμε από τώρα προβάδισμα! Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί, φτάνει να το πιστέψει πρώτα από όλα η ίδια.

Υπάρχει δουλειά να γίνει. Το πρώτο όμως που χρειάζεται είναι οι πράσινοι (τεχνικό τημ, παίκτες, διοικούντες), να προσεγγίζουν τα παιχνίδια με περισσότερη αυτοπεποίθηση, νοοτροπία πρωταθλητή. Ο κόσμος τους πιστεύει, πιστεύει πως μπορούν να επιβληθούν οποιουδήποτε αντιπάλου ξεδιπλώνοντας στο χορτάρι τις αρετές τους. Ας το αποφασίσουν και οι ίδιοι πως οι δυνατότητες τους είναι για πολύ μεγαλύτερα πράγματα.