Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο Σκαπούλλης κρίνει την τιμωρία του τσεκουριού

Ο Σκαπούλλης κρίνει την τιμωρία του τσεκουριού

skapoullis


Από την λεγόμενα του διαιτητή Σκαπούλλη θα εξαρτηθεί η τιμωρία ή όχι του Άλυσον από τον πειθαρχικό εισαγγελέα. Ο τελευταίος (Αριστοτέλης Βρυωνίδης) έχει δικαίωμα να παραπέμψει τη φάση στη Δικαστική Επιτροπή, αφού την εξετάσει μέσω βίντεο, μόνο όμως εάν ο διαιτητής πει πως στο γήπεδο δεν την είχε δει. Αν ο διαιτητής πει πως η φάση περιέπεσε στην αντίληψη του αλλά δεν θεώρησε πως άξιζε τιμωρίας, τότε ο πειθαρχικός εισαγγελέας δεν έχει δικαίωμα να την παραπέμψει.

Ασφαλώς για την ΟΜΟΝΟΙΑ, καμία διαφορά δεν θα κάνει το τι θα πει ο Σκαπούλλης. Ο εν λόγω ρεφ αδίκησε κατάφωρα τους πράσινους και έπαιξε το δικό του ρόλο στο γεγονός πως έχασαν δύο βαθμούς. Είναι σημαντικό όμως να δούμε αν ο διαιτητής θα κάνει το χατήρι κάποιων και θα πει πως είδε τη φάση από το γήπεδο, για να προστατευτεί ο παίκτης.

Παρεμπιπτόντως τονίζουμε ξανά πως είναι η τρίτη φορά μες το 2012 που  η ΟΜΟΝΟΙΑ καταγγέλλει το Σκαπούλλη. Απορούμε τι άλλο πρέπει να γίνει για να συνετιστεί τόσο ο ίδιος, όσο και αυτοί που τον ορίζουν. Γιατί και τις τρεις φορές, η καταγγελία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποδείχθηκε βάσιμη.