Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πολύ μεγάλη η αντίθεση…

Πολύ μεγάλη η αντίθεση…

adorno


Δεν έχουμε ούτε πρόθεση, ούτε σκοπό να κρύψουμε τις οποιεσδήποτε δικές μας αδυναμίες και λάθη πίσω από τη διαιτησία. Θα επαναλάβουμε λοιπόν, ότι το παιχνίδι στο Δασάκι, ανεξάρτητα από τα εγκλήματα του Σκαπούλλη, η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορούσε θα έπρεπε να το είχε κερδίσει.

Από κει και πέρα όμως, καμία ομάδα στον κόσμο δεν μπορεί να πάρει πρωτάθλημα όταν η διαιτησία είναι σε κάθε παιχνίδι εναντίων της. Και μπορεί να ακουγόμαστε υπερβολικοί αυτή τη στιγμή αλλά σκεφτείτε καλά τα 3 επίσημα ματς που δώσαμε ως τώρα με ΑΕΛ, Αγία Νάπα και Άχνα. Και στα τρία έγιναν εξόφθαλμα λάθη εναντίων μας, αδικίες που μπορούν να στερήσουν βαθμούς αφού μιλάμε για πέναλτι, κόκκινες και τέρματα που δεν έπρεπε να μετρήσουν ποτέ.

Όταν μάλιστα την ίδια στιγμή, ο ένας εκ των μεγάλων σου αντιπάλων για τον τίτλο σπρώχνεται απροκάλυπτα, τότε δεν μπορείς παρά να φωνάξεις. Ο Νικήτα που δεν έδωσε offside στα πρώτα δυο γκολ του Αποέλ χθες, δεν είναι όποιος και όποιος. Έκανε πάρα πολλά παιχνίδια του αιωνίου μας πέρσι και φέτος βρέθηκε στην ελίτ. Απλά δείτε τις φωτογραφίες με τα δυο γκολ του Αποέλ και κρίνετε.

adorno2