Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Προβληματισμός για τη φιλοσοφία, πίστη για αλλαγή

Προβληματισμός για τη φιλοσοφία, πίστη για αλλαγή

sak_0493


Μέχρι τις μία τα ξημερώματα κράτησε η συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αφού εκτός από το θέμα της διαιτησίας και το οικονομικό, κάποια απ’ τα μέλη αυτού εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την εικόνα της ομάδας και γενικά για την φιλοσοφία  που έχει δώσει ο Νεόφυτος Λάρκου στους παίκτες. Θεωρούν δε πως στον κόουτς έχει δοθεί αρκετός χρόνος και πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Όλα τα μέλη του Δ.Σ. εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για το αγωνιστικό, πριν κληθούν στα γραφεία του συλλόγου ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας Νεόφυτος Λάρκου αλλά και ο τιμ μάνατζερ, Μιχάλης Καβαλιέρης. Οι δύο άντρες προσπάθησαν να εξηγήσουν στην διοίκηση κάποια πράγματα ενώ ο πρώτος έδωσε υπόσχεση πως η ομάδα θα παρουσιαστεί καλύτερη στα επόμενα παιχνίδια.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ τονίζουν πως δεν τέθηκε θέμα απομάκρυνσης του τεχνικού της ομάδας, όμως ο προβληματισμός της διοίκησης παραμένει σε μία περίοδο που ακολουθούν ματς φωτιά. Αυτή είναι η σκληρή αλήθεια για το Νεόφυτο Λάρκου που πρέπει να παρουσιάσει ένα βελτιωμένο αγωνιστικό προφίλ σε μία σειρά από ντέρμπι, ενώ την ίδια ώρα βρίσκεται υπό αμφισβήτηση.