Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Σεβάστηκε ο ένας τον άλλον. Χωρίζουμε σαν φίλοι”

“Σεβάστηκε ο ένας τον άλλον. Χωρίζουμε σαν φίλοι”

pavlos_xrisanthou


Δηλώσεις στο ΣΠΟΡ FM έκανε το πρωί το μέλος του Δ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας, Παύλος Χρυσάνθου. Ο κος Χρυσάνθου αναφέρθηκε στην αποχώρηση Νεόφυτου Λάρκου, δηλώνοντας πως οι δύο πλευρές είχαν φιλικό διαζύγιο. Δεν έχει τεθεί κάποιο χρονοδιάγραμμα ωστόσο η εφορία έχει ξεκινήσει την έρευνα της για τον αντικαταστάτη του κ. Λάρκου.

 

Είναι γεγονός ότι υπήρξε ένας έντονος προβληματισμός στην διοίκηση και ακούσαμε απόψεις από άτομα που είναι κοντά στην ομάδα, συμπεριλαμβανομένου και του προπονητή, που ήταν ο αρμόδιος να μας απαντήσει στις ερωτήσεις μας. Δεν θεωρώ ότι αυτή η ενέργεια αποτελεί αμφισβήτηση. Το σωματείο μπορεί όποτε θελήσει να καλέσει την προπονητή για τους προβληματισμούς του. Φεύγοντας από τη συνεδρία δεν υπήρχε θέμα για μη συνέχιση της συνεργασίας. Χθες το πρωί ενημερωθήκαμε από τα μέσα ότι ο προπονητής ένιωσε αμφισβήτηση. Τον κάλεσε η εφορία ποδοσφαίρου και τα δύο μέρη αποφάσισαν να χωρίσουν δρόμους για να εξυπηρετηθούν καλύτερα τα συμφέροντα της ομάδας.

Ο κύριος Λάρκου ανάλαβε την ομάδα κάτω από δύσκολες συνθήκες, έκανε μεγάλη προσπάθεια και αυτό το αναγνωρίζουμε. Καταφέραμε στην θητεία του να πανηγυρίσουμε τίτλους, η πορεία του είναι συνδεδεμένη με την ιστορία του συλλόγου. Υπήρξε αλληλοκατανόηση, ο ένας σεβάστηκε τον άλλο, χωρίζουν οι δρόμοι μας φιλικά.

Τώρα βλέπουμε την επόμενη ημέρα. Θα ήμαστε δίπλα από την ομάδα και θα στηρίξουμε τους προπονητές που ανέλαβαν τώρα αλλά και τους παίκτες για το ματς με την ΑΕΚ.

Η εφορεία ποδοσφαίρου έχει αναλάβει το ρόλο για εξεύρεση του αντικαταστάτη του Νεόφυτου Λάρκου. Με κανένα από τα ονόματα από τα οποία έχει κυκλοφορήσει, δεν έχει γίνει επαφή. Τις προσεχείς ημέρες θα αρχίσουν οι επαφές. Τα κριτήρια είναι γνωστά, αυτά ισχύουν σε κάθε περίπτωση. Θέλουμε ένα προπονητή με παραστάσεις, ένα προπονητή που μπορεί να αντεπεξέλθει στις οικονομικές και αγωνιστικές συνθήκες αλλά και να δίνει στον κόσμο το ποδοσφαιρικό στιλ που ζητά. Δεν έχουμε θέσει κάποιο χρονοδιάγραμμα.