Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σοφοκλής: “Είναι σκληρό να χάνεις με τέτοιο τρόπο”

Σοφοκλής: “Είναι σκληρό να χάνεις με τέτοιο τρόπο”

ns017257


Συμφώνησαν οι δύο προπονητές μετά το τέλος του αγώνα, πως το τρίποντο θα έπρεπε να πήγαινε στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Σοφοκλής Σοφοκλέους δήλωσε πως στην ομάδα μας είναι υποχρεωμένοι να δουν την επόμενη μέρα. Παράξενη συμπεριφορά από συγκεκριμένους δημοσιογράφους που πέρασαν από ανάκριση τον προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σοφοκλέους:

«Σίγουρα είναι δύσκολο μετά από μια ήττα να πρέπει να μιλήσεις. Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και είμαστε στεναχωρημένοι που χάσαμε, ειδικά όπως χάσαμε. Για τον αγώνα με κάλυψε ο συνάδελφος. Κάναμε τα πάντα για να πετύχουμε γκολ, τόσο οργανωμένα όσο και με στατικές. Από ατυχία και από έλλειψη συγκέντρωσης, δεν πετύχαμε γκολ. Είχαμε απέναντι μας μια οργανωμένη ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ, όμως εμείς δικαιούμασταν να κερδίσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε από την ομάδα μας, αλλά πάλι είχαμε τις προϋποθέσεις για γκολ. Δεν τα καταφέραμε. Είναι σκληρό να χάνεις με τέτοιο τρόπο αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά. Δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές, τα έδωσαν όλα. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, καλή συνέχεια. Η ομάδα μας, έχει ποιότητα, έχασε μια μάχη αλλά όχι το πόλεμο. Υπάρχουν άλλοι 23 αγώνες στη κανονική περίοδο και 6 στα πλέι οφ. Είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε την επόμενη μέρα και να δούμε τον επόμενο αγώνα».

κ. Σοφοκλέους, η δική σας η ευθύνη ποια είναι; Χάσατε 2-3 ευκαιρίες, αλλά δεν παίξατε μπάλα και δεκτήκατε ένα γκολ που δέχονται ομάδες μικρότερης κατηγορίας.

«Σέβομαι και εκτιμώ την δουλειά σας, αλλά νομίζω σαν προπονητές, η ερώτηση πρέπει να είναι στο συνάδελφο μου. Όσον αφορά τη δική μας ομάδα, στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν λάθη, είναι παιχνίδι λαθών. Δεν μπορούμε να πάρουμε το κεφάλι κανενός για το γκολ. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Όσον αφορά την άποψη σας σεβαστή, αλλά εδώ μίλησαν δυο προπονητές».

κ. Σοφοκλέους είστε ευχαριστημένος από όλους τους παίκτες σας. Αισθάνομαι όμως πως ο τερματοφύλακας σας και ο Σκάρα, δεν πήγαν καλά. Αν ήμουν προπονητής, θα τον έκανα αλλαγή και να βάλω τον Αβραάμ στην άμυνα. Γιατί έπαιξε όλο το ματς ο Σκάρα;

«Είμαι ευχαριστημένος από τη προσπάθεια όλων των παικτών. Είναι άδικο να σχολιάσω ατομικά τον κάθε ένα. Σίγουρα η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να παίξει καλύτερα, έχει περιθώρια βελτίωσης. Όσον αφορά το ποιος έπρεπε να παίξει και που, είναι δική μου δουλειά, με όλο το σεβασμό».

Αλλάξατε την τριπλέτα σας, να θεωρήσουμε πως δεν ικανοποίησαν;

«Η εντεκάδα και οι αλλαγές αποφασίζονται αναλόγως της ροής του αγώνα, αναλόγως κούρασης. Οι παίκτες που δεν ξεκίνησαν είναι όλοι αξιόλογοι και δικαιούνται να παίζουν εντεκάδα. Δεν θέλω να μιλήσω με ονόματα, δεν σημαίνει πως κάποιος που μπαίνει ή βγαίνει είναι υποδεέστερος. Δεν χάσαμε για αυτό το λόγο».

κ. Σοφοκλέους, είπατε πως δώσατε πολλές δυνάμεις στο πρώτο ημίχρονο. Πιστεύεται πως η προσπάθεια του 1ου επηρέασε το 2ο ημίχρονο:

«Είναι πολύ πιθανόν ναι. Δώσαμε πολλές δυνάμεις»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ραν Μπεν Σιμόν, δήλωσε:

«Μπορούμε να μιλήσουμε μόνο για το αποτέλεσμα. Ήταν καλό και είμαι χαρούμενος. Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε, η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη. Δεν ξέρω πως κερδίσαμε, μάλλον πρέπει να ρωτήσουμε το Θεό, αλλά σίγουρα είναι καλό να κερδίζεις την ΟΜΟΝΟΙΑ εκτός έδρας. Η ομάδα πρέπει να βελτιώνεται συνεχώς. Προτιμώ να βελτιωνόμαστε μετά από νίκες, αλλά θέλουμε πολλή δουλειά. Πρέπει να πω ένα μπράβο στον Κατάλα, την περασμένη εβδομάδα είχε προσωπικό πρόβλημα, σήμερα είχε τραυματισμό, αλλά τα έδωσε όλα, δεν έχασε παιχνίδι. Περιμένω την ομάδα μου να μην σκέφτεται μόνο το αποτέλεσμα. Θέλω να προσέξουμε πολλά πράγματα. Για να κερδίζεις σε βάθος χρόνου θέλεις κι άλλα πράγματα. Για το αποτέλεσμα, είναι εντάξει να κερδίζεις όταν δεν παίζει καλά. Μας αρέσει να κερδίζουμε».