Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συγκέντρωση στο αγωνιστικό

Συγκέντρωση στο αγωνιστικό

sak_9123


Ας το πάρουμε απόφαση: φέτος θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε δυο στόχους: την οικονομική σωτηρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι αυτονόητο πως το ένα επηρεάζει το άλλο, ταυτόχρονα όμως είναι και ζωτικής σημασίας να μπορούμε να στρέψουμε την προσοχή μας σε όποιο από τους δύο στόχους την χρειάζεται, ανά πάσα στιγμή.

Αφού λοιπόν μεσοβδόμαδα είχαμε τη μεγάλη συγκέντρωση για το οικονομικό, στην οποία βγήκε η μεγάλη διάθεση του κόσμου να βοηθήσει, αλλά και η επιθυμία του για εκστρατεία μελών, ώρα να ασχοληθούμε και λίγο με ποδόσφαιρο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει αύριο ένα αντίπαλο που παραδοσιακά τη δυσκολεύει, ένα αντίπαλο που θεωρεί πως παίζει τελικό κάθε φορά που βρίσκει απέναντι του τη βασίλισσα και που πάντα έχει και σπρώξιμο από τους τύπους με τα μαύρα. Ο προπονητής της ομάδας Νεόφυτος Λάρκου, φρόντισε να δώσει πρώτος το μήνυμα πως πρέπει να αφήσουμε την άκρη ο οικονομικό και να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι:

Έχουμε ευθύνες, είτε υπάρχουν δυσκολίες είτε όχι. Πρέπει πάντα η ομάδα να εμφανίζεται με πάθος, με πλάνο. Επικεντρώνομαι στο αγωνιστικό εκεί πρέπει να κριθούμε.

Στα αγωνιστικά τώρα, ο Λάρκου έκανε ξεκάθαρο πως η Άχνα άλλαξε αρκετά σε σύγκριση με πέρσι, χωρίς αυτό να είναι κατανάγκην αρνητικό. Αν παίξουμε έξυπνα τόνισε ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, οι τρεις βαθμοί θα έρθουν. Με δεδομένο ότι ακολουθεί και πρόγραμμα βουνό, θα ήταν ιδανικό και για την αυτοπεποίθηση της ομάδας, η ΟΜΟΝΟΙΑ να κέρδιζε ένα αντίπαλο που πάντα τη δυσκολεύει.