Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το πάθος του επόπτη (VIDEO)

Το πάθος του επόπτη (VIDEO)

linesman


Γύρω στο 55′ ο Σκαπούλλης κλείνει τα μάτια σε διπλό φάουλ σε παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με αποτέλεσμα ο Λεόνι να διώξει τη μπάλα άουτ για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Οι Αχνιώτες (ναι, οι καθηγητές της καθυστέρησης) δεν δίνουν τη μπάλα πίσω και ο Αντρέας Αβραάμ ζητάει ήρεμα και ωραία το λόγο από τον Αραμπατζή. Κάπου εκεί επεμβαίνει ο πρώτος βοηθός Χαραλάμπους Χαράλαμπος και σπρώχνει βίαια τον ποδοσφαιριστή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ! Είναι ο ίδιος βοηθός που στο 84 ανακάλυψε φάουλ του Σκαραμοτσίνο και η Άχνα ισοφάρισε!

Και ο Σκαπούλλης έκανε εγκλήματα, με αποκορύφωμα τις 2 κόκκινες που χάρισε στον Άλισον, αλλά και το πέναλτι που δεν έδωσε στο χέρι του Ηλία. Η αλήθεια είναι πως ακόμα και με αυτή τη διαιτησία, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπορούσε και θα έπρεπε να τελείωνε το παιχνίδι. Όσο προκλητικός και αν ήταν ο Σκαπούλλης, οι πράσινοι θα μπορούσαν να επιδιώξουν πιο έντονα το δεύτερο γκολ, ή θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν κάποια από τις ευκαιρίες που βρήκαν. Δυστυχώς δεν το έκαναν και το πλήρωσαν.Τέτοιες διαιτησίες, που μας αδικούν κατάφωρα, πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα συναντήσουμε και άλλες. Όταν δεν τελειώνουμε τα παιχνίδια, ο Σκαπούλλης και ο κάθε Σκαπούλλης αυτά θα κάνουν.

Δείτε πιο κάτω το βίντεο του παθιασμένου επόπτη καθώς και φωτογραφία με το λαιμό του Ασίς μετά την εγκληματική κλωτσιά του Άλισον. Είμαστε περίεργοι να δούμε πώς θα σχολιάσει ο Χανς. Ξέρουμε ξέρουμε, θα μας ρωτήσει “εσείς θα κάνατε καλύτερη διαιτησία;”.


szólj hozzá: eth-omo-diplo fou

lassis-aimatoma