Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χρονοδιαγράμματα διαδικασίας ελέγχου Κριτηρίων UEFA

Χρονοδιαγράμματα διαδικασίας ελέγχου Κριτηρίων UEFA

ffp


Νέος έλεγχος Κριτηρίων UEFA για τα Σωματεία, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να τα καταφέρνει εκτός απροόπτου να τα περνάει και αυτή τη φορά. Οι πράσινοι συγκέντρωσαν μεγάλος μέρος του ποσού που απαιτείται για τα κριτήρια της περιόδου που ολοκληρώνεται σε δύο βδομάδες, ωστόσο η προσπάθεια θα πρέπει να συνεχιστεί αφού οι έλεγχοι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας δεν σταματάνε και τα οικονομικά προβλήματα του Σωματείου είναι τεράστια.

Ο έλεγχος αφορά την περίοδο που ολοκληρώνεται στις 30 Σεπτεμβρίου 2012 και η διαδικασία περιλαμβάνει τα Σωματεία Α’ και Β’ Κατηγορίας.

Χρονοδιάγραμμα για Σωματεία Α’ Κατηγορίας:

Στις 21 Σεπτεμβρίου θα αποσταλούν στα Σωματεία τα σχετικά έντυπα, τα οποία οφείλουν να επιστρέψουν συμπληρωμένα στην ΚΟΠ το αργότερο μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2012.

Η Επιτροπή Κριτηρίων UEFA της ΚΟΠ θα ελέγξει τους φακέλους των Σωματείων την εβδομάδα 19-26 Οκτωβρίου και στις 2 Νοεμβρίου 2012, ο Διευθυντής του Εθνικού Σχεδίου Κριτηρίων κ. Νίκος Νικολάου θα υποβάλει τις εισηγήσεις του στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή.

Η απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής για τα αποτελέσματα του ελέγχου αναμένεται στις 9 Νοεμβρίου.

Τα Σωματεία που θα διαφωνήσουν με το αποτέλεσμα του ελέγχου, έχουν δικαίωμα έφεσης η οποία θα πρέπει να υποβληθεί εντός πέντε ημερών από τη γνωστοποίηση της απόφασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής.