Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άμα γίνει και αυτό…

Άμα γίνει και αυτό…

sak_4679


Θεωρούσαμε ότι επί Κουτσοκούμνη τα είδαμε όλα, φαίνεται όμως πως θα δούμε και κάτι καινούριο. Μια ειδική προκήρυξη για το Σούπερ Καπ λέει η είδηση, ίσως σταθεί αφορμή για να αθωωθεί η ΑΕΛ και να μην χάσει τους βαθμούς που με βάση τους νόμους πρέπει να χάσει για την παράνομη συμμετοχή του Ρούι Μιγκέλ στο παιχνίδι με τη Σαλαμίνα.

Κάπου εδώ αρχίζουν τα παράδοξα! Αυτή η προκήρυξη, δεν υπάρχει στη σελίδα της ΚΟΠ! Επιπρόσθετα όπως πληροφορούμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ που ήταν η αντίπαλος της ΑΕΛ στο Σούπερ Καπ, δεν έλαβε ποτέ τέτοια προκήρυξη, όπως δεν έλαβε κανένα άλλο σωματείο στη Κύπρο! Πρόκειται δηλαδή για μια προκήρυξη που μέχρι σήμερα, ενδεχομένως να μην είδε ποτέ κανείς! Κάποιος που είναι καχύποπτος, μπορεί να σκεφτεί πως πρόκειται για μια προκήρυξη που δεν υπήρχε και μαγειρεύτηκε! Πραγματικά αν η ΑΕΛ αθωωθεί, θα έχει εδραιωθεί για τα καλά, πλάι στο Αποέλ, στους βασιλιάδες του παρασκηνίου στην Κύπρο. Τόσο καιρό ίσχυε ότι οριζόταν στους κανονισμούς πρωταθλήματος, ξαφνικά πέφτουν προκηρύξεις από τον ουρανό!

Αυτή βέβαια που θα έχει το δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί (δεν γνωρίζουμε ακόμα αν μπορεί να κινηθεί και νομικά) είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Γιατί πέρσι εξαναγκάστηκε να στερηθεί των υπηρεσιών του Γιουβάλ Σπούγκιν κόντρα στην Άχνα και τον Ρενάτο Μαργκάσα στο παιχνίδι με τη Δερύνεια, αφού είχαν συμπληρώσει 4 κάρτες, μια εκ των οποίων στο Σούπερ Καπ! Κόντρα στην Άχνα η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε βαθμούς, άρα η απουσία αυτή ήταν καθοριστική για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Παρόμοια πέρσι και το Αποέλ είχε χάσει 2 παίκτες του, λόγω της κάρτας που δέχθηκαν στο Σούπερ Καπ. Επιπρόσθετα, ο Σάβο Παβίτσεβις βρίσκεται στο όριο μας έλεγαν τόσο καιρό, αφού έχει 3 κάρτες, 1 εκ των οποίων στο Σούπερ Καπ. Τι γίνεται με αυτή τη περίπτωση; Τι γίνεται με όλους τους άλλους που δέχτηκαν κάρτα στο Σούπερ Καπ.

Ίσως το δούμε και αυτό λοιπόν. Μετά τους αξιωματούχους της ΚΟΠ που βρίζουν διαιτητές και παράγοντες ομάδων, έρχονται και οι αθωώσεις μέσω “ειδικών προκηρύξεων”. Αθάνατο κυπριακό ποδόσφαιρο.