Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ίσως να έχουμε αλλαγές από το Τόνι

Ίσως να έχουμε αλλαγές από το Τόνι

img_6773


Είναι ακόμα νωρίς να μιλάμε για πλάνα εντεκάδας κόντρα στο Παραλίμνι και προφανώς ο Σαβέφσκι δεν έχει φανερώσει ακόμα προθέσεις. Άλλωστε μετά το χθεσινό ρεπό,η σημερινή ήταν μόλις η πρώτη προπόνηση μετά την ήττα από την Ανόρθωση.Τα όσα θα διαβάσετε στο άρθρο αυτό λοιπόν, είναι εκτιμήσεις του γράφοντα και μόνο.

Πέραν όμως από τη διαιτησία του Τράττου, υπήρχαν και άλλοι παράγοντες για τους οποίους έχασε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ήδη μιλήσαμε για την επιθετική δυστοκία και κάποια ατομικά λάθη. Για να γίνουν αυτά όμως, σημαίνει κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν ήταν συγκεντρωμένοι 100%, ενώ πρέπει να τονιστεί πως για ορισμένους δεν ήταν και η πρώτη φορά. Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να ονοματίσουμε, ούτε θα το παίξουμε ειδικοί για να κάνουμε υποδείξεις στο Σαβέφσκι. Αυτός ξέρει πολύ καλύτερα από εμάς ποιοι πρέπει να μείνουν εκτός και ποιοι εντός.

Το βέβαιο είναι πως υπάρχει αρκετή ποιότητα στον πάγκο, παίκτες που περιμένουν πώς και πώς να μπούνε εντεκάδα. Θεωρούμε δεδομένο για παράδειγμα, αφού ο Αγκουϊάρ απείχε κιόλας σήμερα, ότι ο αρχηγός Λεάντρο θα επιστρέψει στους πρώτους έντεκα. Από και και πέρα, είναι και ο Ζοάο Πάολο Αντράντε που περιμένει να πιάσει την ευκαιρία του για εντεκάδα, ενώ πιθανότητες για να βρεθούν σε αυτήν έχουν και ο Ρενάτο Μαργκάσα, ο Αντρέ Άλβες, ίσως ακόμα και ο Σκέμπρι.

Σε αυτό το σημείο, δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε τι γίνεται με δυο άλλους ποδοσφαιριστές, το Ντανιέλσον και τον Ζοάο Άλβες. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ δούλεψαν φέτος 2 προπονητές και κανείς δεν ένιωσε πως πρέπει να τους δώσει ευκαιρία και αυτό ίσως να λέει κάτι για τα όσα βλέπουν στις προπονήσεις. Τόσο ο Ντανιέλσον όμως όσο και ο Άλβες ήρθαν με βαριά ονόματα, για αυτό πρέπει να αναζητηθούν οι λόγοι που μοιάζουν προς το παρών εκτός κλίματος.