Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δοκιμές στην άμυνα

Δοκιμές στην άμυνα

sak_0242


Η δεύτερη νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο πρωτάθλημα ανέβασε την ψυχολογία των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας και αυτό ήταν εμφανές στην πρώτη προπόνηση ενόψει Δόξας. Ο Τόνι Σαβέφκσι, έδωσε τα εύσημα στους παίκτες του το πρωί της Δευτέρας και τους ζήτησε να συνεχίσουν με την ίδια πίστη και και το ίδιο πάθος, ώστε να χτιστεί το σερί και η ομάδα να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή.

Οι πράσινοι ξεκίνησαν για άλλη μια βδομάδα προετοιμασία, εν μέσω πολλών προβλημάτων. Σήμερα είχαμε την λύση της συνεργασίας με τον Σάβο Παβίτσεβιτς ενώ στα της προπόνησης, με θεραπεία συνέχισαν οι Αγκουιάρ, Μαργκάσα και Αβραάμ. Οι δύο τελευταίοι χάνουν σίγουρα τον αγώνα με την Δόξα. Ο Γιουβάλ Σπούνγκιν που προληπτικά έμεινε σήμερα εκτός, λογικά θα είναι έτοιμος. Η αγωνία που υπάρχει στο στρατόπεδο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι για την κατάσταση του Γιώργου Εφραίμ. Το τεχνικό επιτελείο θα ενημερωθεί το πρωί για τα αποτελέσματα των εξετάσεων του 24χρονου επιθετικού.

Ο τεχνικός του τριφυλλιού μετά και την αποχώρηση του Σάβο Παβίτσεβιτς, αναμένεται να δοκιμάσει και τους τρεις συνδυασμούς στο κέντρο της άμυνας  (Αλαμπί-Αντράντε, Αλαμπί-Ντάνιελσον, Αντράντε-Ντάνιελσον) και θα πάρει τις αποφάσεις του.