Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανακοίνωση Θύρας 9

Ανακοίνωση Θύρας 9

sak_7859


Αδέλφια της Θύρας 9, περήφανε πράσινε λαέ,

Σήμερα πέμπτη και το ενδοξότερο οργανωμένο σύνολο του νησιού γιορτάζει και επίσημα τα 20 χρόνια ζωής του. Σαν σήμερα, 25 Οκτωβρίου του 1992 ιδρύθηκε η Θύρα 9, το πιο μαχητικό κύτταρο του πράσινου λαού. Η αγάπη για την Ομόνοια και η ανάγκη για προστασία της από λοιπούς φασίστες της εποχής ήταν η κινητήριος δύναμη για την δημιουργία ενός συνόλου ταγμένου στο πλευρό της μοναδικής βασίλισσας της Κύπρου.

Το σύνθημα των εορτασμών για τα 20χρονα της οργανωμένης μας κερκίδας θα δοθεί αύριο βράδυ στο οίκημα της Θύρας 9. Η οργανωμένη μας κερκίδα προσκαλεί όλο τον κόσμο στο οίκημα μας για μια μοναδική βραδιά γεμάτη Ομόνοια και Θύρα 9. Στον χώρο του οικήματος θα υπάρχει από τις 7 το απόγευμα μεγάλη έκθεση φωτογραφίας σε ένα εικονογραφημένο οδοιπορικό αυτών των μοναδικών 20 χρόνων, ενώ ταυτόχρονα θα υπάρχει μουσικό πρόγραμμα από τα αδέρφια μας του Kifines Radio που θα είναι μαζί μας στην εκδήλωση . Το παρών του στην εκδήλωση θα δώσει ο μεγάλος Σωτήρης Καϊάφας, η φυσιογνωμία που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για να υιοθετήσει ο οργανωμένος μας πυρήνας τον αριθμό 9. Ο Σωτήρης Καϊάφας θα μιλήσει στους παρευρισκόμενους και την σκυτάλη μετά θα λάβουν παλιά στελέχη της οργανωμένης μας κερκίδας από το 92.

Στο οίκημα της Θύρας 9 αύριο, θα βρεθεί και ο πρόεδρος του σωματείου, με μέλη του διοικητικού συμβουλίου όπως επίσης και ποδοσφαιριστές της ομάδας. Στην εκδήλωση θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους και αντιπροσωπείες από όλα τα τμήματα της ομάδας, φουτσαλ, καλαθόσφαιρας και πετοσφαιρας.

Στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει επίσης το επίσημο DVD της οργανωμένης μας κερκίδας αφιερωμένο στα 20 χρόνια ζωής της Θύρας 9. Είκοσι χρόνια γεμάτα κόπους, μόχθους, αυταπάρνησης, είκοσι χρόνια γεμάτα Ομόνοια, όλα σε ένα DVD διάρκειας μιάμιση ώρας και στην τιμή των 7 ευρώ.

Η βραδιά δεν θα τελειώσει εκεί αφού την εκδήλωση θα ακολουθήσει μια μαγική μπουάτ από τις 8 το βράδυ και μέχρι τελικής πτώσης!! Όλοι εκεί λοιπόν για μια μοναδική εκδήλωση, όλοι εκεί για να γιορτάσουμε με τον καλύτερο τρόπο τα είκοσι χρόνια ζωής της οργανωμένης μας κερκίδας, μιας κερκίδας γεμάτης ιστορία, αναμνήσεις και άπειρες κατακτήσεις.

20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ – 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9