Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Από εξετάσεις ο Εφραίμ

Από εξετάσεις ο Εφραίμ

img_5377_640x427


Αναγκαστική ήταν η αλλαγή του Γιώργου Εφραίμ στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Ένωση. Ο διεθνής κύπριος μεσοεπιθετικός θα εξεταστεί κατά τη διάρκεια της ημέρας από το ιατρικό επιτελείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αφού παραπονέθηκε στο πρώτο 45λεπτο του Σαββατιάτικου αγώνα.

Η ομάδα μας μετά το ρεπό της Κυριακής, ξεκίνησε την προετοιμασία της σήμερα για τον επόμενο της δύσκολο αγώνα, κόντρα στην Δόξα στη Λάρνακα. Ο Τόνι Σαβέφκσι θα περιμένει να δει πως θα τα πάνε με την θεραπεία τους αυτή την βδομάδα οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής με το Παραλίμνι. Σήμερα δεν προπονήθηκαν προληπτικά οι Σπούνγκιν και Παβίτσεβιτς, όμως ο Σκοπιανός τεχνικός δεν φαίνεται να ανησυχεί για την κατάστασή τους.

Διαβάστε το επίσημο δελτίο:

Μετά το χθεσινό ρεπό, επέστρεψε στις προπονήσεις η ποδοσφαιρική μας ομάδα αρχίζοντας την προετοιμασία της για την αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στη Δόξα, στο «Αμμόχωστος».

Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου έκαναν θεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι εφάρμοσαν πρόγραμμα που περιελάμβανε κυρίως παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας τους οι Μπρούνο Αγκουιάρ, Ρενάτο Μαργκάσα και Αντρέας Αβραάμ, ενώ για προληπτικούς λόγους έκαναν θεραπεία και οι Γιουβάλ Σπούνγκιν και Σάβο Παβίτσεβιτς.

Όσο αφορά τον Γιώργο Εφραίμ, ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ένωση και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Το πρόγραμμα για αύριο περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση.