Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν πιστεύουμε στις παραδόσεις!

Δεν πιστεύουμε στις παραδόσεις!

ns015224


Ναι όπως ακριβώς το λέει ο τίτλος. Δεν πιστεύουμε στις παραδόσεις, αυτές είναι για να σπάνε. Αργά ή γρήγορα όσο “σιδεροκέφαλη” και αν μοιάζει μια παράδοση, θα σπάσει! Πιστεύουμε όμως στην ΟΜΟΝΟΙΑ! Πιστεύουμε στους παίκτες, πιστεύουμε στο Σαβέφσκι, πιστεύουμε στους 1100 που θα είναι στη κερκίδα και θα φωνάζουν για τις υπόλοιπες χιλιάδες που θα βλέπουν από τη τηλεόραση!

Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ, είμαστε η καλύτερη ομάδα και για αυτό θα κάνουμε το διπλό. Εδώ και κάποιες εβδομάδες δεν έχουμε απλά ελπίδα για καλύτερες μέρες, έχουμε και αυτοπεποίθηση η οποία τονώθηκε ιδιαίτερα από την εμφάνιση κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο μας. Φανταστείτε σε ποια επίπεδα θα εκτοξευθεί, αν επαναληφθεί η εμφάνιση και συνοδευτεί αυτή τη φορά με το διπλό! Η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ είναι φτιαγμένη για πολύ μεγαλύτερα πράγματα από αυτά που δείχνει η βαθμολογία! Και δεν χρειάζεται παραδόσεις για να κερδίσει, μπορεί να το κάνει και μόνη της!

Το Παπαδόπουλος μοιάζει με δεύτερο μας σπίτι. Όχι γιατί το λέει η παράδοση, αλλά γιατί ποδοσφαιριστές που φορούσαν τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έμπαιναν στο γήπεδο και πατούσαν τον αντίπαλο στο λαιμό. Αυτό θέλουμε και αύριο.