Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δοκιμάζει plan b ο Τόνι

Δοκιμάζει plan b ο Τόνι

sak_0164


Μετά τον Λεάντρο Αλμέιδα, άλλο ένα σημαντικό γρανάζι της πράσινης μηχανής, ο Σάβο Παβίτσεβιτς, θεωρείται αμφίβολο για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Ανόρθωση. Ο Τόνι Σαβέφσκι δεν θα γνωρίζει μέχρι τη τελευταία στιγμή αν θα έχει τους ποδοσφαιριστές μαζί του και είναι υποχρεωμένος να ψάξει εναλλακτικές.

Αυτές πάντως υπάρχουν στο ρόστερ. Όσον αφορά τον άξονα, επιστρέφει το μυαλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Νούνο Ασσίς. Ο Πορτογάλος θα ήταν στην εντεκάδα έτσι κι αλλιώς, απλά φαίνεται πως βρήκαμε ποιον παίκτη θα αντικαταστήσει. Αν ο Λέο λοιπόν δεν είναι απόλυτα έτοιμος, την τριάδα του άξονα θα αποτελούν οι Σοάρες, Αγκουϊάρ και Ασσίς με τον Μπρούνο να έχει διαφορετικό ρόλο από αυτόν που είχε κόντρα στο Αποέλ. Αν ο Λέο κριθεί πανέτοιμος, θα παικτεί η θέση μεταξύ αυτού και του Μπρούνο.

Όσον αφορά την άμυνα, έτοιμος να αγωνιστεί είναι ως γνωστόν το μεγάλο όνομα της γραμμής, ο Ζοάο Πάολο Αντράντε. Οι συμπαίκτες του (με τελευταίο τον Αγκουϊάρ στην πρόσφατη συνέντευξη του) τονίζουν πως ο Αντράντε είναι ικανός να κάνει μεγάλη διαφορά και ίσως να ήρθε η ώρα να τον δούμε εντεκάδα. Την ίδια στιγμή δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Ντανιέλσον που περιμένει ευκαιρία για να αποδείξει πως ανέβηκε.

Τα πιο πάνω ασφαλώς, θα μπουν σε εφαρμογή εάν και εφόσον Λεάντρο και Σάβο δεν προλάβουν το παιχνίδι. Επιπρόσθετα, δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο Τόνι θα χρησιμοποιήσει την ίδια τακτική. Ίσως στο τέλος να παίξει με δυο επιθετικούς, άλλωστε Φρέντι και Άλβες συνεργάστηκαν καλά στο φιλικό.