Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δυνατά σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο το αγωνιστικό

Δυνατά σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο το αγωνιστικό

img_4923


Τα αγωνιστικά τα είπαμε, ίσως και να τα εξαντλήσαμε: η έλευση Σαβέφσκι και η απόδοση στο τελευταίο παιχνίδι έφεραν ελπίδα και αισιοδοξία, χρειάζεται όμως συνεχής δουλειά και αποτελεσματικότητα, γιατί έχουμε αρκετά μεγάλη διαφορά να ψαλιδίσουμε. Αλίμονο όμως αν θεωρήσουμε πως χρειαζόμαστε δουλειά μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Ας μην ξεχνάμε σε ποια θέση είμασταν προ ενός μηνός.

Οικονομικό: Το νούμερο ένα θέμα

Η ΟΜΟΝΟΙΑ περνάει τα κριτήρια, το οικονομικό πρόβλημα όμως δεν λύθηκε προφανώς. Χρειάζεται να παραμείνει το οικονομικό στο προσκήνιο. Η ανάρτηση στην ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ του μετρητή, καθώς και οι συνεχείς συγκεντρώσεις, διασκέψεις, ενημερώσεις δουλεύουν ασφαλώς προς αυτή τη κατεύθυνση, ενώ αναμένουμε και τις προτάσεις που θα τεθούν ενώπιον των μελών για πιθανές καταστατικές αλλαγές. Σε αυτό το θέμα απαγορεύεται ο εφησυχασμός, επιβάλλεται να βρεθούν και άλλοι τρόποι για αύξηση των εσόδων. Σε κάποιο βαθμό ασφαλώς, η όλη συζήτηση αφορά και το αγωνιστικό κομμάτι και μακροπρόθεσμα, θα πρέπει σε συνεργασία με το τεχνικό τημ να βρεθούν οι τρόποι το μπάτζετ να είναι μικρότερο από τα έξοδα. (ασφαλώς αυτό δεν είναι της ώρας)

Μέλη: Να υπάρχει συνεχής ενημέρωση

Το δεδομένο είναι πως ο προεδρεύον Στέλιος Μυλωνάς δεσμεύτηκε στην συγκέντρωση πως όλες οι αιτήσεις θα εξεταστούν και όσοι έκαναν αίτηση θα ενημερωθούν εντός Οκτωβρίου. Καταρχάς πρέπει να λεχθεί πως η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι τίμια, αλλά να φαίνεται κιόλας. Υπάρχει δικαιολογημένα προκατάληψη στο συγκεκριμένο θέμα και μόνο με διαφάνεια θα διαλυθεί αυτή.

Από κει και πέρα, μπορεί βραχυπρόθεσμα το άνοιγμα των πορτών να μην φαίνεται να προσφέρει πολλά όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, μακροπρόθεσμα όμως εγγυάται σταθερά έσοδα (τα οποία έχουμε τις δυνατότητες να πάρουμε στα ύψη) , καθώς και την υγεία του σωματείου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ο ΛΑΟΣ της και πρέπει ο κόσμος να το νιώσει ξανά, για να στηρίξει κάθε προσπάθεια της ομάδας.

Διαβάστε επίσης μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση του θέματος των μελών εδώ.