Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ!

sak_9123


Ο Τόνι Σαβέφσκι είπε κάποια πράγματα ξεκάθαρα στη διάσκεψη τύπου της Πέμπτης. “Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ”, επανέλαβε αρκετές φορές για να πει και σε κάποια φάση πως “Η Ανόρθωση πρέπει να προβληματίζεται που παίζει μαζί μας!”.

Έτσι ακριβώς λοιπόν, είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και με αυτή τη νοοτροπία πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι. Είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα στη Κύπρο, το σημαντικότερο όμως είναι πως αυτή τη στιγμή είμαστε η καλύτερη ομάδα! Δεν χρειάζεται ούτε να επικαλούμαστε τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος μας, ούτε να στηριζόμαστε στην παράδοση, πολύ απλά γιατί δεν τα έχουμε ανάγκη. Η ποιότητα μας σαν ομάδα, πρέπει να είναι φάρος και οδηγός σε κάθε παιχνίδι!

Τέσσερα παιχνίδια για την ΟΜΟΝΟΙΑ χωρίς νίκη είναι πολλά, ειδικά για αυτή την ΟΜΟΝΟΙΑ που ήταν καλύτερη από κάθε αντίπαλο μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Σήμερα μπορούμε να ξαναμπούμε στο σωστό δρόμο, αυτόν που μας αξίζει, αυτόν των επιτυχιών. Οι πράσινοι πρέπει να δείξουν πόσο πολύ τους αδικεί η βαθμολογία, επαναλαμβάνοντας μια εμφάνιση επιβλητική, παρόμοια με αυτήν κόντρα στο Αποέλ. Μόνο που αυτή τη φορά η εμφάνιση πρέπει να συνοδευτεί με τη νίκη.