Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εκτός ντέρμπι ο Αβραάμ

Εκτός ντέρμπι ο Αβραάμ

sak_7883


Αποχώρησε πριν την ολοκλήρωση της προπόνησης σήμερα ο Αντρέας Αβραάμ και έμεινε εκτός αποστολής. Ο Αραδιπιώτης μέσος θα περάσει από εξετάσεις για να φανεί τι ακριβώς έχει.

Η προετοιμασία των πρασίνων ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση. Στο Γέρι βρέθηκαν και 500 περίπου φίλοι της ομάδας μας που αποθέωσαν τους παίκτες και ζήτησαν τρίποντο με τον μισητό αντίπαλο. Σε λίγο φωτορεπορτάζ.

Με το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας, Τόνι Σαβέβσκι, ανακοίνωσε την αποστολή που θα καταλύσει στο ξενοδοχείο. Αυτήν αποτελούν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Τζόνι Λεόνι, Οχάντ Λεβίτα, Σάβο Παβίτσεβιτς, Ρασίντ Αλαμπί, Αντρέ Σκέμπρι, Χριστόφορος Χαραλάμπους, Γιουβάλ Σπούνγκιν, Ρενάτο Μαργκάσα, Φερέιρα Ντανιέλσον, Μάρκο Σοάρες, Γιώργος Εφραίμ, Αντρέ Άλβες, Μπρούνο Αγκουιάρ, Χάρης Κυριάκου, Λεάντρο Μαρκολίνι, Δημήτρης Χριστοφή, Φρέντι Ντος Σάντος, Άντονι Σκαραμοτσίνο.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ζοάο Πάολο Αντράντε, Ζοάο Άλβες, Αντρέας Αβραάμ (θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις) και Μάριος Δημητρίου, ο τιμωρημένος με κόκκινη κάρτα, Νούνο Ασίς, καθώς και οι Μάκης Γιαννίκογλου και Σταύρος Χριστούδιας