Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επιστρέφει ενδεκάδα ο Μπρούνο

Επιστρέφει ενδεκάδα ο Μπρούνο

sak_7893


Ο Τόνι Σαβέφσκι στη δοκιμή της ενδεκάδας ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης με το Αποέλ, επανέφερε στο αρχικό σχήμα τον Μπρούνο Αγκουιάρ ενώ για λίγο διάστημα δούλεψε και με δύο επιθετικούς (Άλβες-Φρέντι)!

Οι πράσινοι θέλουν πάση θυσία τη νίκη κόντρα στον αιώνιο για να ανεβεί η ψυχολογία της ομάδας αλλά και να για μην χάσουν από τώρα το τρένο του πρωταθλήματος. Μια νίκη επί του αιωνίου θα σημαίνει πάρα πολλά, και αυτό το γνωρίζει καλύτερα από όλους ο νέος τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Στο Κυριακάτικο ματς, ο Σκοπιανός τεχνικός, δεν ετοιμάζει τεράστιες αλλαγές. Κάτω από τα δοκάρια διατηρεί τη θέση του ο Οχάντ Λεβίτα, ενώ και στην τετράδα της άμυνας δεν αναμένονται αλλαγές με τους Γιούβαλ Σπούνγκιν και Άνθονι Σκαραμοτσίνο να είναι στα πλάγια και τους Ρασίντ Αλαμπί και Σάβο Παβίτσεβιτς στο κέντρο αυτής.

Στον χώρο του κέντρου παραμένουν οι Μάρκο Σοάρες και Λεάντρο Αλμέιδα με τον Μπρούνο Αγκουιάρ, που θα είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα, να κινείται μπροστά τους. Η τριάδα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Εφραίμ και Χριστοφή στα άκρα και στην κορυφή της επίθεσης διατηρείται ο Φρέντι Ντος Σάντος.

Όσα δοκίμασε στις προπονήσεις ο κος Σαβέφσκι, ίσως να τα δούμε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Εάν χρειαστεί δηλαδή το τριφύλλι να παίξει με δύο φορ. Δεν υπολογίζεται για τον αγώνα ο τιμωρημένος Νούνο Ασσίς, εκτός είναι ο Ζοάο Άλβες ενώ πολύ δύσκολα προλαβαίνει ο Ζ.Πάολο Αντράντε.