Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ζητούμενο η σταθερότητα

Ζητούμενο η σταθερότητα

sak_9981


Όλοι συμφωνούμε πως κόντρα στο Αποέλ πριν μια εβδομάδα, η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν επιβλητική κι ας μην κέρδισε τελικά. Πραγματικά πρέπει να πάμε πίσω πολλά παιχνίδια για να θυμηθούμε την τελευταία φορά που οι πράσινοι έπαιξαν έτσι κόντρα στον αιώνιο. Μπορεί όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ να παίζει κάθε εβδομάδα το ίδιο;

Το ζητούμενο για την ομάδα του Σαβέφκι είναι να σταθεροποιήσει την απόδοση της σε καλά επίπεδα. Το να περιμένουμε ότι ο Τόνι θα ακουμπήσει με το μαγικό του ραβδάκι τους παίκτες του και ξαφνικά θα ακουμπήσουν το 10 στα 10 από πλευράς απόδοσης, είναι αφελές και ουτοπικό. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ξέρει καλύτερα από τον καθένα μας πως στην περίοδο που διανύουμε, δεν είναι το 10 στα 10 το ζητούμενο, αλλά να σταθεροποιηθούμε όσο πιο κοντά του γίνεται.

Θα θυμάστε όλοι τα τελευταία χρόνια, τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας. Τρία τέσσερα παιχνίδια καλά, μετά μέτρια ή άσχημη εμφάνιση και ήττα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως φέτος δεν έχει την πολυτέλεια άσχημης εμφάνισης, χρειάζεται να κάνει σερί από νίκες, αν είναι να στεφθεί στο τέλος πρωταθλήτρια. Την ποιότητα την έχει, αυτό που χρειάζεται είναι συγκέντρωση και κυρίως σωστή νοοτροπία. Το πώς θα προσεγγίσουν οι ποδοσφαιριστές δηλαδή την ανατροπή δεδομένων που θα επιχειρήσουν.