Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η σχέση Τόνι και κόσμου!

Η σχέση Τόνι και κόσμου!

img-20120927-wa0001


Ο κόσμος ξέρει πως δεν θέλω να καλοπιάνω κανένα. Προσπαθώ να κάνω πάντα τη δουλειά μου. Ο κόσμος ξέρει πόσο σημαντικός είναι για την ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν χρειάζεται να του το πω εγώ ούτε να του δώσω μάθημα, ούτε μήνυμα. Δεν θα είναι 1100 θα είναι πολύ περισσότεροι. Ο κόσμος ξέρει τα συναισθήματα μου, το σεβασμό μου. Ο φόβος που είμαι στην ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι μην απογοητεύσω αυτό τον κόσμο και τη διοίκηση, όχι οτιδήποτε άλλο.  Ο κόσμος ξέρει τη δουλειά του.

Αυτά δήλωσε σήμερα ο Τόνι Σαβέφσκι στη διάσκεψη τύπου όταν ρωτήθηκε για τον κόσμο και όποιος τον έζησε και την πρώτη φορά ξέρει πολύ καλά τι εννοεί. Ας μην κρυβόμαστε, την πρώτη φορά τον Τόνι τον φάγαμε (γιατί φάγωμα ήταν και μάλιστα βλακώδες) κυρίως γιατί δεν ήταν επικοινωνιακός. Ενώ το αποτέλεσμα της δουλειάς του ήταν εκεί μπροστά μας και φώναζε πως έπρεπε να του δώσουμε για τα καλά τα κλειδιά του Ηλίας Πούλος, προτιμήσαμε να σταθούμε σε ανούσια πράγματα.

Όσο αστείο και αν φανεί για κάποιους, η αντιπάθεια ορισμένων, ξεκίνησε από ένα περιστατικό στην Κρακοβία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετώπιζε τη Βίσλα και ο κόσμος φώναξε ρυθμικά το όνομα του Σαβέφσκι. Αυτός όμως μετά βίας κούνησε το χέρι το προς την κερκίδα, όχι γιατί δεν εκτιμούσε την προσπάθεια του κόσμου, αλλά γιατί αυτός είναι ο χαρακτήρας του! Ούτε την αποθέωση επικροτεί, ούτε τις αποδοκιμασίες! Όπως δεν εκφράστηκε έντονα στο γήπεδο όταν τον αποθέωναν, ακριβώς έτσι δεν εκφραζόταν ούτε όταν η ομάδα αποδοκιμαζόταν άδικα!

Τα χρόνια πάντως έχουν περάσει. Ο Τόνι ευτυχώς εξέφρασε από γρήγορα πόσο πολύ εκτιμάει και σέβεται τον κόσμο, ακόμα και αν το έκανε εξηγώντας γιατί δεν θα προσπαθήσει ποτέ να τον καλοπιάσει! Το σημαντικό όμως, είναι ότι ο κόσμος μας ωρίμασε, αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα διαφορετικά και δείχνει διάθεση να στηρίξει τον Σαβέφσκι μέχρι το τέλος του δρόμου, γιατί κρίνει αυτή τη φορά μόνο τη δουλειά του!