Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θέλει να εξουδετερώσει το Νούνο ο Λέβι

Θέλει να εξουδετερώσει το Νούνο ο Λέβι

ns017162


Η εξουδετέρωση του Νούνο Ασσίς, φαίνεται πως είναι το πρώτο μέλημα του τεχνικού της Ανόρθωσης Ρόνι Λέβι. Ο Ισραηλινός κόουτς, προορίζει για βασικούς δύο αμυντικούς χαφ, τους Σκοπελίτη και Αλέξα, για να περιορίσει τη δράση του Πορτογάλου αλλά και των υπόλοιπων του πράσινου άξονα. Ελπίζουμε πάντως, πως το πλάνο εξουδετέρωσης δεν περιλαμβάνει ότι είδαμε μέχρι τώρα από Άχνα, ΑΕΚ και ΑΕΛ δηλαδή ξύλο και τραυματισμούς του παίκτη. Ελπίζουμε επίσης, πως όποιος και αν είναι διαιτητής, θα προστατέψει τον Ασσίς και δεν θα τον κυνηγήσει όπως τους Σκαπούλλη, Τράττο και Παναγή.

Από κει και πέρα, πρέπει να γίνει ιδιαίτερη αναφορά στη μεσοεπιθετική γραμμή της κυρίας. Λαβόρδε, Σπαντάτσιο, Κάλβο και Ρέζεκ είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι και η μεσοαμυντική λειτουργία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ οφείλει να είναι ορθή 90 λεπτά. Όποιοι και αν θα είναι τελικά οι ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν την άμυνα και τα χαφ, οφείλουν να είναι συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι και να περιορίσουν τα λάθη τους στο ελάχιστο. Τολμούμε να πούμε πως η Ανόρθωση είναι καλύτερη ομάδα (τουλάχιστον μεσοεπιθετικά) από το Αποέλ και θα πρέπει η ομάδα να επαναλάβει εμφάνιση του επιπέδου της περασμένης Κυριακής.

Το παιχνίδι κατά την άποψη μας θα κριθεί από την απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Διαθέτει και η ομάδα μας μεσοεπιθετικούς φωτιά, που μπορούν να διαλύσουν κάθε άμυνα. Αυτή της Ανόρθωσης δεν μοιάζει και τόσο συμπαγής, ιδιαίτερα τώρα με τον Ζόρζε να είναι αμφίβολος. Οι Χριστοφή, Εφραίμ, Ασσίς, Φρέντι, Σκέμπρι, Άλβες μπορούν να κάνουν πολλές ζημιές αν βρεθούν σε καλή μέρα και να εκμεταλλευτούν τα αμυντικά κενά του αντιπάλου. Ξαναλέμε πάντως πως το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο και θα πρέπει να παραμείνουμε σε υψηλό επίπεδο.