Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θύρα9: “Πανικός στο εξοχικό”

Θύρα9: “Πανικός στο εξοχικό”

sak_4707


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΥΡΑΣ 9 – 18/10/12

Αδέλφια της Θύρας 9, Περήφανε Πράσινε Λαέ,

Αν είναι κάτι που μας χαρακτήριζε πάντα στα 20 ΧΡΟΝΙΑ ζωής της οργανωμένης μας κερκίδας, ήταν ο αγώνας και η πάλη μέχρι το τέλος. Ήταν η ελπίδα και η πίστη ότι στο τέλος εμείς θα είμαστε οι ΝΙΚΗΤΕΣ! Είναι η νοοτροπία του πρωταθλητή που απ’ όσες συμπληγάδες κι αν περνά η ομάδα μας, εμείς δεν την χάνουμε ποτέ και πάντα παλεύουμε για αυτά που η ΙΣΤΟΡΙΑ Της προστάζει !

Έτσι λοιπόν και τώρα, παρότι η χρονιά δεν άρχισε όπως θα θέλαμε, τώρα που δείχνουν όλα τόσο δύσκολα όσο ποτέ, η ΘΥΡΑ 9 θα σταθεί ασπίδα και δόρυ δίπλα και μπροστά από την αγαπημένη μας ΟΜΟΝΟΙΑ για να την στηρίξει και να την προστατεύσει από όποιους θα θέλουν να σταθούν εμπόδιο σ’ αυτήν και τον κόσμο Της.

Επόμενο ραντεβού λοιπόν είναι στο εξοχικό μας, ένα γήπεδο που μόνο καλές στιγμές έχει να μας θυμίζει, τόσο μέσα στο γήπεδο αλλά και πολλές φορές έξω από αυτό. Απέναντι μας μια ομάδα που ιδρύθηκε πριν 100 χρόνια αλλά υπάρχει μόνο τα τελευταία 15, μία ομάδα σαν όλες τις μικρομεσαίες που απλά από συγκυρίες και κομματική εύνοια την έφεραν κατά καιρούς να πρωταγωνιστεί.

Απέναντι μας οι πιο γελοίοι οπαδοί του νησιού, που εάν τρέχουν μόνοι τους θα έρθουν 2οι(αν και το τρέξιμο είναι ο τομέας τους), αυτοί που για χρόνια τους έχουμε στο κυνήγι σε όποιο γήπεδο κι αν παίζουμε. ΓΣΠ, Μακάρειο, Παπαδόπουλος, Λευκόθεο (δεν ήρθατε ποτέ), Θεμιστόκλειο και όπου αλλού γουστάραμε τους δείχναμε πιο είναι το αφεντικό.

Έτσι λοιπόν κάνοντας αρχή από το Βόλλευ την Παρασκευή στο Λευκόθεο, καλούμε όλο τον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ να σταθεί δίπλα στην ΘΥΡΑ 9 και να στηρίξει την ομάδα μας στο δύσκολο της αγώνα. Τα «μικρά» τμήματα του Σωματείου μας, δίνουν ένα αγνό και αυθεντικό αγώνα να παραμείνουν στην ζωή και είναι καθήκον του κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ να τα στηρίζει τόσο οικονομικά αλλά και στα κλειστά με την φωνή του και την παρουσία του.

Το πάρτι απέναντι στου Μαθητεc θα συνεχιστεί την Κυριακή, ξεκινώντας όλοι μαζί οργανωμένα στις 3μμ από το οίκημα της οργανωμένης μας κερκίδας στην Παλλουριώτισσα, με προορισμό το Παπαδόπουλος όπου για άλλη μία φορά θα σταθούμε στο πλάι της αγαπημένης μας ομάδας.

Την προηγούμενη μέρα, όπως συνηθίζετε σας περιμένουμε στο ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ της οργανωμένης μας κερκίδας για ακόμα ένα μαγικό Pre Game Party, παρέα με τα ποτά και τα συνθήματα μας να προετοιμαζόμαστε για το ντέρμπι της Κυριακής.

Καλούμε όσους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ βρεθούν στο εξοχικό να σταθούν δίπλα στην ΘΥΡΑ 9 και να σπρώξουμε με την φωνή μας την ομάδα μας, για να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών. Όπως πριν 10 τόσα χρόνια, και πάλι στο -7, ξεκινάμε την δική μας αντεπίθεση. Θέλουμε ξανά την ίδια πίστη που είχαν τότε οι ποδοσφαιριστές μας, θέλουμε ξανά το μάτι να γυαλίζει και το πάθος να ξεχειλίζει από την ένδοξη και τιμημένη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Το πρωτάθλημα έχει δρόμο και έχουμε σκοπό να το παλέψουμε μέχρι το τέλος. Για την Ιστορία και το Όνομα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ! Για την τρέλα και την αφοσίωση του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΑΟΥ!

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΕΛΦΙΑ

ΕΜΠΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑ

ΕΜΠΡΟΣ ΘΥΡΑ 9

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9