Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κύριε Κουτσοκούμνη μας δουλεύετε;

Κύριε Κουτσοκούμνη μας δουλεύετε;

kop-ref


“Δεν θα έπρεπε να τα έχει με τον Χανς Ρέικβαρτ η ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά με τον Λεόντιο Τράττο που δεν ενημέρωσε τον Ολλανδό για τη συνάντηση του με τον Σάββα Κάκο”, δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΟΠ Κωστάκης Κουτσοκούμνης! Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας άδειασε τον Τράττο και πραγματικά αναρωτιόμαστε αν μας δουλεύει!

Λάθος του Τράττου προφανώς που συναντήθηκε με τον Κάκο και το είπαμε 100 φορές. Ο Ρέικβαρτ όμως που ζει και ποια είναι η δουλειά του; Αν ο υπεύθυνος για τους ορισμούς των διαιτητών δεν πήρε χαμπάρι για τη συνάντηση, μετά από τόσο ντόρο και ανακοινώσεις από τις δυο ενδιαφερόμενες ομάδες, τι λέει αυτό για τον ζήλο που δείχνει για τη δουλειά του; Μας δουλεύετε κύριε Κουτσοκούμνη, μας λέτε εμμέσως πλην σαφώς πως ο Ολλανδός ζει στον κόσμο του και για αυτό δεν φταίει σε τίποτα για τον ορισμό του Τράττου;

Όσο για το άδειασμα του Τράττου, μόνο τυχαίο δεν ήταν. Βλέπετε η νίκη του διεθνούς ρεφ, έναντι του “εκ των έσω” Γιώργου Πάπουτσου, θεωρήθηκε μεγάλη νίκη κατά του “συστήματος” και το τελευταίο περίμενε πως και πως την ευκαιρία για να βγει στην αντεπίθεση. Ε, δυστυχώς ο Τράττος με τις ματσαράγκες του, έδωσε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να τον στήσουν στη γωνιά και να το παίξουν και δικαιωμένοι, αυτοί που τόσο καιρό έκοβαν και έραβαν! Κρίμα, γιατί στην προεκλογική του ο Τράττος έλεγε δεξιά και αριστερά πως θα “καθαρίσει” την κατάσταση. Μέχρι στιγμής Λεόντιε, έχεις απλά απογοητεύσει όσους πίστεψαν σε σένα και έχει οπλίσει τους αρχιμάγειρες με επιχειρήματα.