Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λεβίτα: “Δουλειά, για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες”

Λεβίτα: “Δουλειά, για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες”

sak_0104


Χαρούμενος που καθιερώθηκε στην ενδεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δηλώνει σε συνέντευξη του στο “Sport Channel” του Ισραήλ ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Οχάντ Λεβίτα.

Από την μέρα που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας μας ο Τόνι Σαβέφκσι, ο Ισραηλινός πορτιέρο, καθιερώθηκε στην ενδεκάδα της ομάδας.

“Νιώθω υπέροχα, δούλεψα πολύ σκληρά αυτούς τους 4 μήνες και είμαι χαρούμενος που βρήκα θέση στην ενδεκάδα της ομάδας. Στόχος μου είναι να συνεχίσω την προσπάθεια και μαζί με την ομάδα να επιστρέψουμε στις επιτυχίες”.

Ο κήπερ του τριφυλλιού ερωτήθηκε για τους φίλους που έχει στην Κύπρο:

“Υπάρχουν πολλοί ισραηλινοί παίκτες εδώ και αυτό βοηθάει στο να προσαρμοστείς. Νιώθουμε σαν το σπίτι μας. Το γεγονός πως μαζί μου είναι ο Σπούνγκιν, μου έκανε τη ζωή πιο εύκολη”

Για την δυναμική της ομάδας μας:

“Μην ακούτε τι λένε για το πρωτάθλημα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι τεράστιος σύλλογος, με τεράστιο και φανταστικό κόσμο. Με την πείρα που έχω, είμαι σίγουρος πως κάθε παίκτης θα ήθελε να παίξει στην ΟΜΟΝΟΙΑ”.

Για τα όσα έγιναν στο Παπαδόπουλος:

“Στην αρχή του β΄ημιχρόνου υπήρξε διακοπή διότι οι οπαδοί της Ανόρθωσης άναψαν βεγγαλικά. Γύρω στο 75′ άκουσα ένα τρομερό θόρυβο από έκρηξη και είδα ένα παίκτη στο έδαφος. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Ήταν πολύ δυνατός ο κρότος αλλά δεν ήταν επικίνδυνο για την υγεία. Σίγουρα όμως αυτά δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο. Θα τιμωρηθούν τώρα και οι δύο ομάδες και αυτό δεν θα επαναληφθεί”.